Stoja htela da bije organizatore!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 16 Nov 2010

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja je, izgubivši strpljenje zbog dugog čekanja, rešila da se fizički obračuna sa organizatorima snimanja novogodišnjeg programa BN televizije u Bijeljini.

Naime, prema tvrdnjama očevidaca, malo je falilo da Stoja počupa organizatore snimanja, a prisutni po kuloarima su tiho navijali da temperamentna pevačica i fizički nasrne na nekog organizatora ili kolegu.

“Stoja je na snimanje došla kada su se i dogovorili, u 22 sata. U početku je mirno čekala, ali kada je shvatila da se čekanje oteglo na nekoliko sati i da mnogi upadaju i preko reda da pevaju, poludela je. Skinula je rukavice koje su bile deo novogodišnjeg stajlinga, bacila ih demonstrativno i počela da vrišti!”, pričaju očevici.

“Urlajući je pitala kada će ona konačno da stigne na red. To se toliko glasno čulo da su momci iz obezbeđenja dojurili da vide šta se dešava. Jedva su uspeli daje primire”, dodaju dalje očevici.

I taman kada se Stoja stišala, pokupila bačene rukavice i popravila šminku, obećali su joj da će nastupiti odmah posle Dada Polumente.

Mirno je Stoja čekala svoj red spremna da zakorači na binu kada je Dado prozvao Jovana Perišića!

E, tada je Stoji, tvrde očevici, načisto pao mrak na oči. ne samo što je čakala da Polumenta otpeva svoje, nego sad i Perišića da čeka.

Ponovo je počela da viče, ponovo je skinula i bacila rukavice… Još jednom su je momci iz obezbeđenja smirivali.

Za to vreme ostali pevači po ćoškovima su se smejuljili i navijali da poleti perje. Stoja je ipak nekako uspela da dođe sebi i odradi ono zbog čega je došla u Bijeljinu.

Reklame

Ostavite komentar