Survajver: Druga rokada plemena

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 24 Nov 2010

Produkcija ponovo „maltretira“ takmičare kako bi rekao Nikola. Pre početka nove borbe, Bojana i Nikola se vraćaju u Kasuko, dok Goca kao oparena uskače u vodu, ne bi li se što pre pridružila matičnom Bahandiju.

Još uvek nije stigla ni da se popne na platformu gde je čekaju ostali saplemenici, a već šapuće kako su nju i Marka u Kasuku šikanirali. Bahandi za novog vođu jednoglasno bira Tonija, dok Bojana ostaje lider Kasuka.

U zanimljivoj borbi na pokretnom brvnu, Bahandi pobeđuje i osvaja sjajnu nagradu – jastuke i prekrivače. Takmičari su gledali u nagradu kao u milion dolara. Konačno miran san. Bahandi je oduševljen crvenom posteljinom koju zatiče u kampu. Knez je malo okasnio, pa krči sebi put do poklona, rečima: „Da viđu, da viđu!“.

Svoj izlet u Kasuko Goca ocenjuje kao poučan, jer sada i njeno pleme može da zna sa čim ima posla. Zanosna brineta, Katarina, frapirana je činjenicom da Andrej mislil da ga ona mrzi. Kaže da ne bi mogla da gaji takva osećanja ni prema nekom ko joj učini nažao, a kamoli prema nekom koga jedva poznaje.

Još je više uzbuđena zbog Edinovog ponašanja koje je Goca do maksimuma ocrnila. Kaća insistira da je sportski duh ono što je najvažnije, pa joj nije jasno kakav je to Edin profesionalni sportista: „Kakav je to sportista?! Po…em mu se na karijeru sportiste!“ poslužila se ni malo damskim jezikom Katarina za svog kolegu Edina. Goca samo trepće i uživa u zaštitničkoj reakciji ženskih saboraca.

Nikola i Bojana priznaju da ih je Bahandi ekstra prihvatio. Aleksandra misli da je Goca povratkom u staro pleme spašena, što se posebno ne dopada Edinu. Ona ističe da je Goca priželjkivala da se vrati u Bahandi, kako bi Knezu rekla u lice šta misli o njemu i da će učiniti sve da nagovori svoje pleme da izgubi u borbi za imunitet kako bi na Plemenskom savetu izbacili upravo „punjenu ćurku“.

Edin je rešen da stavi tačku na priču o Goci, ali mu je važno da napomene da je posle igre Goca preteći kažiprstom izjavila da će „njih dvoje još razgovarati“. Bivši odbojkaš priznaje da pravi saveze i kombinacije u glavi i nada se da će ga takva taktika odvesti bliže nagradi, a možda i pobedi.

Reklame

Ostavite komentar