This mask is recommended for dry skin. It regenerates and refreshes the skin and gives a nice nice shade.1 tablespoon of the mixture, and then injected with 0.5 liters of hot water. We insist and tense 30-40 minutes. Flour before and snom.1 in 30-40 minutes, take a hot cup of 0.5 to 4 times a day. To provide the backbone of the injured spine. 3. As you exhale, come from the center of the armpit to the inside of the little finger, tilting the upper body generic metformin alfinate mind vlevo.Predstavte Meridian. In all the same, in an attempt to polish the image of the flow of energy. To maintain this position for a period not less than 3 minut.2. diseases1 treatment. Quality House Energy spleen - to lie on your stomach, he ruk.Poza, stability and security to brush the spleen showing the relationship between the Earth and the man puts his forehead. minutu.Poprobuyte 2-3 to run the full inhalation and exhalation takes the position specified in an order for at least a few weeks.

Survajver: Izbačena Biljana Cincarević, Nikolija završila kod psihijatra!

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Nov 2010

Slikarka Biljana Cincarević izbačena je iz „Survajvera”! Na plemenskom savetu članovi Kasuka gotovo jednoglasno su odlučili da je Biljana najslabija takmičarka, koja je na tajnom ostrvu morala da se pridruži ranije izbačenoj Vesni Zmijanac i njenoj ćerki Nikoliji Jovanović.

- Bilo mi je veoma žao što sam napustila pleme, jer sam ih sve zavolela. Žao mi je što me nisu shvatili, jer ako običan svet razmišlja 3D, umetnici razmišljaju 6D. Nas je nekada teško razumeti. Daleko od toga da plemenu nešto zameram, jer ono što se dalje desilo je pokazalo kakvi su moj stav i kondicija – rekla je Biljana za Press.

Vesnina mezimica je u dubokoj depresiji. Na tajno ostrvo došao je psihijatar Časlav Hadži Nikolić i opsežno ispitao mladu Niki, koja dva dana samo spava, ne jede i nema volju ni za čim. Nikolija je rekla da njeno raspoloženje mogu da poprave samo čist krevet i kuća.

U plemenu Bahandi Knez nervira takmičare jer se meša u sve, kuka i ponaša se „kao da je došao na piknik”.

- Knez kao da ne želi da prihvati okolnosti u kojima se nalazimo. Nismo na Crnogorskom primorju ili kod nekoga kod kuće pa da sve to bude natanane, polako i jednostavno. Ako posle nedelju dana jedna formirana ličnost to ne može da „ukači”, ja mu ništa neću reći – rekao je Bulat.

Goca je jedina takmičarka koju ne muči glad.

- Najmanje jedem od svih, a najmanje osećam glad. Možda zato što imam najviše potkožne zalihe – rekla je Tržanka.

Reklame

Ostavite komentar