Survajver: Iznutrice se sručile na Biljanu

Izvor: Press online
Postavljeno 12 Nov 2010

Na Biljanu Cincarević se na Filipinima sručila kofa puna životinjskih iznutrica! Poznata slikarka se u „Survajveru” u kvizu znanja borila za hranu i cigarete, koje je njena cimerka sa tajnog ostrva Vesna Zmijanac željno iščekivala

Ona je imala priliku da osvoji pet nagrada za pet tačnih odgovora, a za svaku grešku pretilo joj je pet kofi sa raznoraznim gadostima koje će joj se sručiti na glavu. Biljana je uspela da izbegne kofu sa ribljim uljem i sirovom ribom, krv, bube i izmet egzotične krave karabao, ali su joj u finišu kviza na glavu pale životinjske iznutrice! Zgrožena smradom, slikarka je zadovoljno trljala ruke jer je u kamp odnela ribu, povrće, kafu i cigarete o kojima Vesna sanja.

Bojana i Nikola su odbili da cimerima priznaju da su započeli vezu. Edinu nije bilo jasno zašto to poriču.

- Svako veče fejkujem da hrčem i čujem vas šta sve radite dok drugi spavaju – rekao je Edin.

Žene u plemenu Bahandi su raspredale o udaji. Katarina misli da joj je vreme da stane na ludi kamen jer ima 27 godina! S tim se ne slaže Jelena, koja misli da je pravo vreme onda kada pronađeš pravu osobu. Jedina udata među njima Goca rekla je da se venčala sa 32 godine, da je to „prava stvar” i da se nada drugom detetu.

Reklame

Ostavite komentar