Survajver: Knez našao imunitet, Marko doneo hranu

Izvor: Tracara.com
Postavljeno 26 Nov 2010

U Bahandiju je opsadno stanje pred novi plemenski savet. Kako je Knez izabran da na pustom ostrvu traži tajni imunitet, ostali članovi ovog plemena razgovaraju o tome kako će pevača najverovatnije izbaciti na predstojećem “plemencu”.


U Novom kraljevstvu Bulat spremno odlazi na megdan gde ga dočekuje Andrija. Njegov zadatak je da u bazenu koji više liči na močvaru, pronađe ključeve. Svaki otvara po jednu fioku u kojoj se nalaze nagrade. Sa plivačkim naočarima, Marko uskače u vodu kao metak i prazni pola bazena. Uspešno obavljen zadatak donosi Novom kraljevstvu ribu, ulje i povrće, a srpka zahuska je bila specijalno iznenađenje.

Jedino se Vesna nije obradovala nagradama u Novom kraljevstvu, jer joj očajnički nedostaju cigarete.

A Knez muku muči na dalekom ostrvu. Rešava zagonetke, posmatra, premerava, jeste li – nije li… Na kraju stiže i do kovčega sa tajnim imunitetom. Pobedonosno steže pesnicu i samouvereno prepričava kako je pretražio svaki pedalj ostrva. Kao da je u najmanju ruku osvojio Nobelovu nagradu, Knez zaključuje da je misija uspešno završena.  On ni ne sluti da je pronašao lažni imunitet koji je napravio Edin

Hmmm, biće zanimljivo večeras! Šta mislite ko će biti izbačen na plemenskom savetu?

Reklame

Ostavite komentar