Survajver: Milan Rus izbačen iz daljeg takmičenja

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 12 Nov 2010

Baletski igrač Milan Rus izbačen je sinoć iz serijala “Survivor” nakon što su njegovi splamenici na Plemenskom savezu odlučili da je on najslabija karika.

Dan je počeo ovako… Katarina uživa na suncu i prepričava svoja iskustva sa izbora za mis na kome je učestvovala pre sedam godina u Manili. Na pomenutoj manifestaciji je, Katarinu je kako kaže, „napala lezbejka“ iz Singapura, sa kojom je delila sobu. Na početku je mislila da se cimerka šali kada joj upućuje komplimente da je „slatka i seksi“, ali kada je počela da je „hvata za dupence“…

Veče pred izbor, Singapurćanka je ušla u njen krevet i počela da flertuje, a nakon verbalnog odbijanja, Kaća je jednostavno „nokautirala ženu“, koja je „odletela na drugi kraj sobe“. Kaže da su joj od stresa poiskakali pečati na telu koje je imala narednih sedam meseci. Ovaj uzbudljivi triler, završava se tako što je njena sestra iste noći kada se to desilo, u Beogradu sanjala da Katarinu „napada lezbejka“…

U borbi za imunitet, ispostavlja se da su svi u Kasuku loše nindže, ali na kraju ipak pobeđuje Edin, koji između crnog i duplog glasa bira crni. Po povratku sa borbe, Bojana konstatuje da se i priroda okrenula protiv Kasuka, jer je ostrvo zbog oseke u očajnom stanju.

More više liči na baru ili banjsko lečilište blatom, nego na okean. Nervozni su zbog izbacivanja, ali svi znaju za koga će glasati. Ipak, niko se ne izjašnjava javno. Nikola kaže da ima taktiku, a Edin izjavljuje da će se ponašati kao da je Aleksandra osvojila tajni imunitet.

U Novom kraljevstvu vlada harmonija. Dok Vesna odmara, Biljana je ugljem crta na kamenu, uz komentar da će je naslikati kao „Golu Maju“. Vesna priznaje da su je mnogi naši autori već slikali, ali da joj je najžalije što nije izašla u susret Olji Ivanjicki koja je imala veliku želju da uradi pevačicin portret. „Šta misliš kad bi tražili da se slikam za Plejboj“? – nastavlja Vesna, ali uprkos Biljaninom odobravanju, Zmiki se brzo vraća iz mašte i kaže da bi to bilo moguće, ali pre „30 godina“. Umetnost je sveprisutna na tajnom ostrvu.

Na ostrvo plemena Bahandi stižu kokice i sokovi koji samo treba da upotpune veče uz karaoke, nagradu koju su osvojili prethodnog dana. Fešta počinje, ali nisu baš svi zadovoljni. Dok knez i Goca ne ispuštaju mikrofon iz ruke, Katarina se ljuti što joj „kralj kulinarstva“ ne dozvoljava da peva. Čudo je to od čoveka, ne da ni kutlaču, ni mikrofon. Kaća je svesna da nije „ni Ceca, ni Ana Kokić, ni Mrkićka, ni Goca Tržan“, ali da takvo ponašanje nije u redu. Toniju se ne sviđa izbor muzike, a Miloš bi bio srećniji da su dobili neku klopu umesto karaoka. Marko ne stiže da se zabavlja, jer pored papirića od čokolade, broji i zalogaje, pa i ovog puta ocenjuje da je Miloš najviše pojeo i popio.

Plemenski savet je ponovo rezervisan za Kasuko. Čak ih i Andrija pita da li će pustiti drugo pleme da vidi kako izgleda izbacivanje. Napetost se oseća u vazduhu, a nakon rekapitulacije prethodnog saveta, borbi za imunitet i odnosa u plemenu, prelazi se na glasanje. Edin svoj crni glas daje Milanu i time ga lišava mogućnosti da glasa. Kaže da je po njegovom mišljenju Milan taj koji treba da napusti pleme. Nakon glasanja se ispostavlja da i ostali članovi Kasuka misle isto. Vidno razočaran, na ivici suza, baletan napušta svoje doskorašnje saborce i ne sluti da će se uskoro naći u društvu dve žene koje su mu sašile suknjicu od lišća…

Reklame

Ostavite komentar