antibodies quickly. the V antigen (area) induces the formation of antibodies which are responsible for the formation immuniteta.I. The growth of a very short period of motor disorders, a few hours to 1-2 days. Increase partially paralyzed for a period of 3-4 days is a rare exception, a reason to doubt the diagnoze.Zheltaya disease belongs to a group of diseases provided by the International Health Regulations, and subject to mandatory registration in VOZ. S should start saving estrace online no rxmediworld prescription with the rest of the supine position (as is the case on the bite site and during transport to the hospital), and stiffness of the members concerned, which must be fixed splint or bandage. Ironing nullity bite, the obkalyvanie any medication, sections and other local effects. Bandage on the affected limb, usually against-indicated, as aggravating the severity of intoxication increases the destruction and hemorrhage in the affected limb, and improves poisoning heavy commitment "revolving door" shock.

Survajver: Nisam našla ljubav na pustom ostrvu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 08 Nov 2010

Manekenka i jedna od učesnica „VIP Survajvera” Katarina Vučetić, koja je široj javnosti postala poznata po humanom podvigu kada je 2008. godine sprečila oca dvoje dece da izvrši samoubistvo sa Brankovog mosta, u intervjuu za Press kaže da se odlično snašla u ekstremnom rijalitiju, ali da se tokom boravka na Filipinima nije zaljubila.

Atraktivna crnka otkriva da se i danas čuje sa Markom kome je spasla život i negira tvrdnje da je cela ta priča zapravo bila njen marketinški trik.
Katarina Vučetić

- Naravno da sam u kontaktu sa Markom, kome sam pre dve godine pomogla. Međutim, sve se to završilo kako treba i mislim da ne treba pridavati poseban značaj tome. Inače, ne želim da komentarišem glasine kako je moj poduhvat bio marketinški trik, to su najobičnije gluposti.

Šta ti je tokom takmičenja u „Survajveru” najteže bilo?

- S obzirom na to da sam se „stopila” sa prirodom i uživala u svakom trenutku provedenom na Filipinima, apsolutno mi ništa nije bilo teško. Kada sad pogledam iza sebe, najteže mi je palo pešačenje od nekoliko sati da bismo stigli do ostrva gde smo se takmičili.

Da li si bila iznenađena kada su producenti na početku plemena podelili na muško i žensko?

- U prvom trenutku sam bila šokirana, to sam najmanje očekivala. Ja sam izuzetno prilagodljiva i druželjubiva, tako da sa ostalim takmičarkama nisam imala problema. Tokom boravka na ostrvu trudila sam se da se prilagodim ljudima sa kojima sam u plemenu, i da radimo na tome da sagradimo kuću i omogućimo što kvalitetniji život

Postoji li neko o kome si razbila predrasude tokom takmičenja?

- Nikoga nisam poznavala, ali svako me je na svoj način iznenadio svojim postupcima, ipak su to ekstremni uslovi, i svakako da situacija sve nas menja. Važno je to da se sa svima družim i posle povratka sa Filipina

S obzirom na to da se baviš manekenstvom, kako si podnela boravak u divljini bez krema i parfema?

- To mi je bilo najteže! Na samom početku takmičenja teško sam podnela nehigijenske uslove, s obzirom na to da poznajem sebe i znam koliko para trošim na lickanje. Međutim, čim sam shvatila da su 90 % svari koje koristim u svakodnevnom životu zapravo nepotrebne i da se čovek poput životinje prilagodi svemu, bilo mi je super.

Suočavala si se sa raznim rizičnim situacijama, postoji li nešto što bi najradije da zaboraviš?

- Ne! Ništa ne bih zaboravila, jedino bih se ponovo prijavila za učešće u istom rijalitiju, i ponovo bih se ponašala onako kako će gledaoci imati prilike da vide?

Nakon što su se takmičari vratili sa Filipina, pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović ozvaničili su svoju vezu koja se rodila na pustom ostrvu. Da li si se i ti zaljubila u rijalitiju?

- Imala sam svoje prijatelje u „Survajveru”, sa kojima sam bila bliska, ali ništa više od toga se nije desilo. Ja sam tamo otišla da se borim i da sklopim nova prijateljstva, a ne da se zaljubljujem. Inače, o svom emotivnom životu ne volim da pričam i želim da ga zaštitim dokle god budem mogla.

Koliko će ti učešće u rijalitiju pomoći u budućim poslovnim poduhvatima?

- Pored manekenstva bavim se dizajnom. Sada radim na tome da otvorim svoj butik kožnih tašni. Pored toga, publika će me gledati i na modnoj pisti jer je manekenstvo moja velika ljubav. „Survajver” mi je omogućio da se predstavim u pravom svetlu, što je veoma važno za svaki naredni poslovni poduhvat.

Reklame

Ostavite komentar