Suzana Jovanović: Karijeru sam svesno podredila porodici

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 03 Nov 2010

Suzana Jovanović već 14 godina je u braku sa Sašom Popovićem, direktorom “Granda”, ali se u politiku ove izdavačke kuće nikada nije mešala, niti ima nameru to da čini.

- Sale i ja smo dva tela, a jedna duša. Razumemo se pogledima, gestovima i delimo sve – kada smo srećni i kad nešto boli. Ako iskrsne neki problem, verujte, za trideset sekundi ga rešavamo. Deca i ja nikada nismo osetili njegov bes, ljutnju, razočaranje. Trudi se da drži daleko od nas sve ono što mu se dešava na poslu. Kada ima nekih problema, zagrlim ga i kažem:”Ljubavi, proći će…” – kaže Suzana koja se posle višegodišinje pauze vraća na scenu.

Da li vas suprug pita za mišljenje kada je posao u pitanju?

- Pita me, naravno. Često kaže :”Sule, šta bi ti uradila na mom mestu?” Uvek mu kažem šta mislim i drago mi je što on izuzetno ceni moje mišljenje. Ali, u politiku “Granda” se nikada nisam mešala, nisam glumila gazdaricu, niti protežirala vlast i moć. Nikada nikome nisam davala materijala da me ogovara. Uvek sam pazila šta pričam, ne želeći da izazivam ničiju zavist i zlobu. Danas je generalno svuda mnogo loše enegrije – na ulici, pijaci… Ako se čovek malo lepše obuče, ako vozi malo bolji auto, eto materijala za ogovaranje.

Osetite li lošu energiju na snimanjima “Grandovih” emisija?

- Učini mi se ponekad da je osetim. Ali, se trgnem i kažem sebi da to nije istina. Prosto ne želim da verujem da se ljudi “truju” lošim mislima.

Mnoge vaše kolege vode računa šta pričaju u vašoj blizini, jer ste gazdina žena…?

- Niti znam, niti želim da ulazim u to šta ko komentariše u nekom svom društvu. Uvek se ponašam korektno i ne želim da iko pomisli da imam neke privilegije. Nikada nisam imala ambicije da budem najbolja, najpopularnija, najtraženija… Porodica mi je uvek bila na prvom mestu. Da mi je karijera bila najvažnija stvar u životu ne bih se ni udavala.

Pričalo se da vam muž zabranjuje da pevate i da vas zato nije bilo godinama na estradi?

- Niti mi je zabranjivao, niti me je terao već je prepustio meni da radim onako kako želim. Nije me bilo zato što sam tako želela. Gajila sam decu i uživala u tome. Kada sam požela da se “vratim” niko me nije sprečavao. Izgradila sam svoj život, pa ne moram da jurim uspeh po svaku cenu, već mogu da radim isključivo za svoju dušu. Za svoju dušu snimila sam duet sa Alenom Ademovićem, tako radim i ostale pesme za album.

Kako vam je suprug, koji važi za najboljeg poznavaoca estrade, dozvolio da pre osam godina snimite album koji vas je, kako ste sami rekli, “ukopao tri metra ispod zemlje”?

- On uopšte nije bio za to da snimim taj album. Ali mene je uhvatio neki đavo pod svoje i nije mi dao mira. Sama sam birala pesme sa Pericom Zdravkovićem i eto, desio se kiks. Bože moj, pogrešila sam i nije problem da to priznam.

Reklame

Ostavite komentar