Svađa u “Zvezdama Granda”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 07 Nov 2010

U sinoćnoj emisiji „Zvezde Granda,“ publika je imala priliku da vidi predstavljanje 10 takmičarki, ali i da svedoči žestokom sukobu i prozivci između članova stručnog žirija u kojem su bili pevačica Verica Šerifović i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac.

Do konflikta je došlo usled prejakih komentara koje je Dragan upućivao kandidatkinjama, što je Vericu iznerviralo, pa je u jednom momentu posavetovala devojke da njegove komentare ne uvažavaju previše.
- Devojke, savetujem vam da ne slušate mnogo Dragana – iznervirano je rekla Verica, ali Stojković ni posle ovakve pevačicine reakcije nije posustao, pa je jednoj od takmičarki uputio vrlo teške kritike.
- Sve falševe koje je pevačica čija je to pesma napravila u svom izvođenju, ti si pokupila – rekao je Dragan kandidatkinji Mirni Košanin, što je Vericu dodatno iziritiralo pa je Stojkovića zamolila da prokomentariše njeno pevanje.
- Kada ti ove devojke već ne pevaju dobro, kako onda, po tvom mišljenju, ja pevam?- pitala je Verica harmonikaša, koji je ravnodušno odgovorio:
- Solidno!
Ovo je Šerifovićevu nateralo da prekine svaku diskusiju i samo je odgovorila:
- Hvala, kolega!

Reklame

Ostavite komentar