Tipsarevićev medeni mesec u Dubaiju

Fotke postavljene 28 Nov 2010


Poznati srpski teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana Šešević proveli su nezaboravan medeni mesec u Dubaiju i Abu Dabiju.

Njih dvoje su zbog poslovnih obaveza morali da odlože svoj medeni mesec, ali kako je popularni teniser napisao na svojoj stranici na Fejsbuku, ovo je za njega bilo jedno od nezaboravnih letovanja.

- Bez dvoumljenja, bilo je to najlepših deset dana u mom životu. Prvih pet proveli smo u Dubaiju konstantno obilazeći različita mesta. Sjajni restorani, vodeni parkovi, plivanje sa delfinima, sjajan noćni život. Ostatak medenog meseca proveli smo u fenomenalnom hotelu u Abu Dabiju i praktično nismo izlazili sa njegovog poseda pet dana – prokomentarisao je teniser, osvrnuvši se i na Dejvis kup meč, koji se od 3. do 5. decembra igra u „Beogradskoj areni”.

- Zabava je završena jer treba da pobedimo Francuze – poručio je on.

Podsećanja radi, Janko Tipsarević i voditeljka Biljana Šešević, sudbonosno „da” izgovorili su u julu ove godine posle četiri godine zabavljanja. Kako bi svoju privatnost sačuvali daleko od očiju javnosti angažovano je jako obezbeđenje, a u luksuznom „S klubu” u Jakovu prisustvovalo je 300 zvanica, među kojima su bile brojne ličnosti iz sveta sporta, politike i estrade.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar