Topalko i Rada za doček na Kopaoniku

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 16 Nov 2010

Zvezde “Granda” Milan Topalović Topalko i Rada Manojlović za doček Nove godine pevaće u hotelu “Grand” na Kopaoniku, čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić Kole. Njih dvoje će u popularnom zimskom turističkom centru nastupiti i na reprizi 1. januara, a posetiocima poručuju da ih čeka nezaboravan provod.


- Biće sve besprekorno – od repertoara, atmosfere do vrhunskog ozvučenja, koje sam lično kupio u inostranstvu po izlasku sa “Farme” – kaže nam Topalko. – Nije prvi put da Rada i ja pevamo zajedno i zato obećavam pravi zemljotres.

Pobednik prve srpske “Farme” ističe da redovno gleda popularni rijaliti i da su mu mnogi učesnici simpatični, ali najveće pohvale idu na račun Marjana Rističevića.

- Marjan je čovek na svom mestu – kaže Topalko. – Izuzetno je vredan i najviše vremena provodi u štali, ali se ne hvali time. S druge strane, ume da se proveseli i zabavi sa društvom. Ako ste bar jednom pomuzli kravu na farmi, možete da kažete da ste nešto radili, jer je to najteži posao na imanju. Nažalost, najmanje se prikazuje ko i koliko radi, već je gledaocima mnogo zanimljivije da vide ko se s kim ljubi ili svađa. Kada je o favoritima reč, Ekrem je u početku bio u prednosti, jer je poseban i drugačiji, a videćemo da li će tako ostati do kraja.

Reklame

Ostavite komentar