Zadruga zakuvava: Bokiju 13 po ugovoru zabranjeno da radi na Farmi!

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 13 Nov 2010

Popularni makedonski zabavljač, a od nedavno vlasnik hita Kaligula”, Bojan Jovanovski ušao je na seosko imanje u Lisoviću nakon polovine show programa, no to nije jedino što ga razliku od ostalih farmera.


Naime, kako saznaje portal Opera17, mladi showmen potpisao je ugovor sa producentima Farme po kome ne sme da radi nikakve fizičke poslove na imanju:

- Producenti su pozvali Bokija ne bi li se situacija na Farmi malo zakomplikovala i time podigla gledanost jer se zna kakve kontroverze izaziva Boki. Logično je da će nekome zasmetati njegovo oblačenje i stavovi i to je jedan od razloga žašto su ga ubacili. Bokijev ugovor razlikuje se od ugovora ostalih takmičara jer je Bokiju izričito zabranjeno da obavlja poslove na Farmi poput brige o životinjama, rada na njivi, oko kuće, cepanje drva i svi teži poslovi - kaže izvor blizak Bokiju 13 za portal Opera17.

Na kakve će reakcije naići Bokijevo odbijanje bilo kod fizičkog napora i rada kod ostalih farmera, videćemo, no na Farmi se trenutno nalaze mnogi koji po ugovoru smeju da rade sve, ali se pridržavaju onoga što je samo Bokiju zabranjeno, a to je fizički rad oko imanja.

Reklame

Ostavite komentar