Ana Štajdohar zabranjena na Pinku

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 30 Dec 2010

Da se vodi medijski rat između ustoličene TV Pink i prvog srpskog čeda, TV “Prva”, dalo se naslutiti. Prve “žrtve” ovog sukoba dobijaju zabranu pojavljivanja na TV Pink, sve dok se pojavljaju na “Prvoj”.
- Nisam dobrodošla na “Pink” – kaže Ana Štajdohar za “Puls” koja sa svojim bendom nastupa u emisiji Ivana Ivanovića, i dodaje:

- Saznala sam to dan pre gostovanja u jednoj njihovoj emisiji kada su me obavestili da ne mogu da me ugoste zbog učešća u “Prvoj”. Ja ništa nisam rekla protiv “Pinka”, ne razumem šta sam im ja učinila? Oni su se silno nešto naljutili na “Prvu” i niko ko je zaposlen na “Pinku” ne može da gostuje kod Ivana – sad već prilično opušteno o sukobu priča Ana, ali nije se tako osećala kada su joj otkazali dobrodošlicu:
- Sad me je pustilo, bila sam povređena. Pomislila sam “bože, sad neću moći da odem u neku emisiju, a imam novi singl”. Baš su restriktivni. Novi singl se zove “Nisam tu za tebe” i za sada se može čuti na radio stanicama i videti na YouTubu, a Ana planira da snimi spot. Pesma se ne odnosi na Nikolu Demonju sa kojim je već godinama u vezi i u bendu, ali može da se primeni kao odgovor TV Pink.
- Novu godinu ćemo prvi put od kako smo zajedno i dočekati zajedno – kaže Ana i dodaje: – U novosadskom klubu “Penthous”, nastupamo 31. i 1. januara.

Reklame

Ostavite komentar