Anabela se konačno seli kod Mladena

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 21 Dec 2010

Popularna pevačica koja e sa Mladenom Radulovićem, svojim sadašnjim dečkom upoznala u “Velikom bratu” ima samo reči hvale za verenicu svog bivšeg supruga. A pesma “Arogantna kraljica” koju je Gagi nedavno snimio, kaže da nema nikakve veze sa njom

Anabela Bukva (nekada Đogani) i njen dečko Mladen Radulović trenutno su u  fazi preseljenja. Iako su mnogi polemisali o njihovoj vezi, još od momenta kada su oboje napustili kuću “Velikog brata”, u kojoj su se upoznali i otpočeli romansu, nmih dvoje su uspeli da odole svim pričama i da uživaju u svojoj ljubavi.

Najavljivali su i venčanja, mada je Anabela letos, u intervjuu za “Puls” objasnila da je sve to pogrešno protumačeno i da njih dvoje ne žure nigde. Bez obzira na sve, porodica Đogani je osuđivala kako Anabelu tako i Mladena pa je palo mnogo pogrdnih reči zbog koji su se čak našli i na sudu. I sve je to uspelo da se reši tako da Anabela i njen bivši suprug sada normalno komuniciraju iako je nedavno osvanula GAgijeva nova pesma u kojoj su svi, na prvo slušanje videli Anabelu.

Da li te je pogodila nova pesma Funky G-a?

- Gagija sam pozvala i rekao mi je da tu pesmu nije za mene napisao, da nema ama baš nikakve veze sa mnom. Vi novinari pravite jaz među nama. Ja ne mogu da verujem da neko misli da sam ja arogantna! Posle sedamnaest godina na estradi svi već znaju da sam ja porodična, da brinem o svojoj deci i da sam žena za jednog muškarca. Koje bre ja muškarce vrtim oko prsta? Ako iko, pa čak i on tako misli, onda me ne poznaje, u tom sam slučaju protraćila sedamnaest godina braka. Danas je aut biti lepo vaspitan.

Da li te je iznenadila Gagijeva veridba? Kako ti se dopada Helena?

- Ona je sjajna devojka. Baš je po mom ukusu, ako me već nešto pitate. Super se ponaša prema našoj deci, što je meni svakako veoma važno, pa tako smatram da nije mogao bolje da odabere. Jako sam srećna zbog njega.

Toliko o svim polemikama i lošem odnosu bivših suprugžnika. Anabela je očigledno zadovoljna svime, a ukoro će biti i novim životnim prostorom. Seli se na Bežaniju kod svog dečka Mladena Radulovića. Pripreme za preseljenje su u toku, jedino ih koči to što Anabelina ćerka ide u školu u blizini njenog sadašnjeg prebivališta. Ali o svemu tome će brinuti i polemisati uskoro, tačnije kada se vrate iz Švedske, u kojoj će, kod Anabelinih roditelja provesti novogodišnje praznike.

Reklame

Ostavite komentar