Anđelina i Bred pobegli u Namibiju !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Dec 2010

Besna i tužna što je film “Turista loše prošao sa zaradom u američkim bioskopima, Anđelina Žoli pokupila je svog dragog i šestoro dece i otputovala za Afriku. Tamo su uslikani u gradu Vindoek, u Namibiji, kako kupuju poklone za svoje klince.

U Namibiji se rodila mala Šajlo pre četiri godine, pa je ova zemlja poznata destinaciji za Breda i Anđelinu.

Njih dvoje su u prodavnici igračaka pažljivo birali poklone za svako od svoje šestoro dece, kada su Anđu pitali zašto kupovinu obavljaju u poslednjem času, pna je rekla da su to već uradili i u Njujorku i u Parizu, tako da će u Namibiji po treći put pakovati poklone.

“Pađljivo uvijamo poklone, biramo posebne šarene papire za svako dete, pa ćemo tako i sada. Obožavamo to da radimo”, rekla je Anđelina lokalnim medijima.

Neki od medija u Namibiji tvrde da se holivudski par sa puno dece u ovoj zemlji zapravo raspituje oko kupovine zemlje i kuće u kojoj bi mogli da borave. Njihovo odlično iskustvo oko sigurnosti tokom Anđinog porođaja pre četiri godine bili su im dovoljni da shvate da im ova zemlja odgovara, pa su izgleda rešili da joj se vrate, na bilo koji

Reklame

Ostavite komentar