Bilja Obradović provozala najveći brod na svetu

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Dec 2010

Voditeljka Biljana Obradović, koja je nedavno boravila u Majamiju, prisustvovala je inauguraciji najvećeg broda na svetu „Allure of the seas” kompanije „Rojal Karibijen internešenel”.

Biljana je sedam dana boravila na ovoj neverovatnoj „lađi” koja je dugačka 360, široka 64 metra i prostire se na čak 17 spratova.

- Zaista sam imala priliku da obiđem mnoge zemlje od Indije preko čitave Evrope do Amerike, ali ovakav brod koji je putujući grad je zaista jedinstven. Bilo je neverovatno! Svaki sprat je uređen drugačije i svaki dan imate različite sadržaje. Na osmom spratu su napravili pravi njujorški Central park sa zelenilom i cvećem. Tu se nalaze restorani i barovi opremljeni kao svemirski brodovi, koji se spuštaju tri nivoa ispod, tako da u jednom trenutku imate osećaj da lebdite iznad zemlje. Kao da se nalazite u pravom gradu. Takođe, možete uživati u ringišpilu, akvateatru, prodavnicama sladoleda, meksičkim restoranima, a na poslednja tri sprata nalaze se neverovatni bazeni – kaže Biljana, koja je na ovom brodu imala priliku da pogleda i najpoznatije svetske predstave.

- Imate mogućnost da gledate u bioskopima najpoznatije filmove, ali i pozorišne predstave poput „Čikaga”, koji je prava Brodvej postavka. Moja soba je imala pogled na Central park, pa sam svako jutro doručkovala u „Park kafeu” – rekla je Biljana za Press.

Reklame

1 komentar

  1. miro said on 05/12/2010 at 23:59

    koja glupost

Ostavite komentar