Bura na MTV-ju zbog svađe Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 Dec 2010

„Sergej je bio kul, a sada je prolupao”, pišu jedni. „Ona je nabeđena i nekulturna”, odgovaraju drugi, dok treći na kraju konstatuju „da se ne zna ko je gori”. Ovako ukratko glase neki od komentara čitalaca „Blica” povodom svađe koja je na snimanju emisije „Hitorama” izbila između pevačice Nataše Bekvalac i glumca Sergeja Trifunovića.

Nakon što je snimak u kome se vidi kako je čitav sukob izgledao procurio na internet, podigla se velika medijska prašina oko ovog događaja, a samo na našem sajtu ovaj snimak je pogledalo više od 100.000 ljudi. Ova brojka, svakako, kvalifikuje sukob Trifunović-Bekvalac u trku za najveći skandal godine.
Predstavnici MTV-ja i zastupnici Nataše Bekvalac danas će izdati saopštenje povodom ovog sukoba.
A sve je počelo sasvim naivno, zbog šaljive najave novopečenog voditelja MTV-ijeve muzičke emisije „Hitorama”. Bekvalčevoj se Sergejeva najava nije dopala, te je opsovala voditelja, a sve ostalo je istorija. Iako se još uvek ne zna kako je snimak procurio na internet, ovaj incident je polarizovao javnost, te izazvao buru različitih reakcija. Jedni brane Sergeja, drugi Natašu, te se čitava javnost zabavlja nečim što je trebalo da bude bezazlena šala.

Reklame

1 komentar

  1. monte_krista said on 06/12/2010 at 10:31

    pa kad je nataša umislila da je najvažnija. ko ju je uopšte i zvao u emisiju u kojoj se promovišu rok i zaboravljene muzičke vrednosti?

Ostavite komentar