Ceca podigla Pert na noge

Fotke postavljene 04 Dec 2010


Svetlana Ceca Ražnatović je započela svoju Australijsku turneju sjajnim koncertom u “Koncertnoj hali Pert” pred oko 2000 ljudi. Fanovi svih generacija i brojni iseljenici iz bivših Jugoslovenskih republika su zajedno pevali pesme popularne pevačice i čak dva puta je vraćali na bis.

Dva dana po dolasku na australijski kontinent, Svetlana Ceca Ražnatović je održala prvi od pet koncerata koji je očekuju na ovoj turneji. Dosadašnji rekord u Pertu je držala manifestacija pod nazivom “Pop rok veče” na kojoj su nastupili “Bijelo dugme”, “Valentino”, Bajaga i “Instruktori”, “Crvena jabuka” i još nekoliko izvođača, a na kojoj je prodato 1.270 ulaznica. Ali, u petak je postavljen novi rekord od preko 2.000 hiljade posetilaca u “Concert hali Pert” – Bilo je krajnje vreme da se družim sa publikom u Australiji! Dugo sam se borila da večeras budem sa vama i drago mi je da sam uspela u tome – rekla je Ceca

Naravno, zadovoljna je i publika koja je svoju miljenicu dva puta vraćala na bis, pa je Ražnatovićka ponovo zapevala “Groma”, a sjajne reakcije su bile i uz na bis izvedene pesme “Zajdi, zajdi” i “Đurđevdan”

Izvor: poznati.info


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar