Čelsi Hendler: Anđelina Džoli je ku*va

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 06 Dec 2010

Američka TV voditeljka Čelsi Hendler šokirala je tamošnju javnost izjavom kojom je otkrila svoju netrpeljivost prema glumici Anđelini Džoli. Plavokosa komičarka je bliska prijateljica Dženifer Eniston, što izvesnoj meri objašnjava uvrede koje je uputila na Anđelinin račun.

„Može da spasi koliko god dece želi sa svih strana sveta, ali ja joj ne verujem. U intervjuima govori kako nema puno ženskih prijatelja. To je zato što si je.ena kurva … ti je.ena kuko!“ rekla je Hendlerova, nazvavši Džolijevu i ‘razaračicom porodice’.

Potrde o Anđelininim gresima iz prošlosti stižu i od njene bivše ljubavnice, manekenke japanskog porekla Dženi Šimicu, koja je jednom prilikom na Sky TV-u otkrila da je bila u velikoj ljubavi sa glumicom dok je Džolijeva još bila udata za prvog muža, Džonija Li Milera.

Šimicu, koja je glumicu upoznala kao 19-godišnjakinju, kaže da je Anđa bila jako opuštena ali i dominantna, te da nikada nije poljubila nekoga sa tako debelim usnama. Ljubavnice su zajedno obilazila striptiz barove i S&M klubove.

„Odvela sam je čak u dominatrix rupčage i to joj se dopalo. Što nestašnije, to bolje. Tada bismo se vratile tamo gde smo odsele, očajnički željne da jedna drugoj strgnemo odeću i ponavljamo pokrete koje smo videle,“ rekla je Dženi, čije svedočenje je u svoju knjigu ‘Anđelina’ stavio i Endru Morton.

Reklame

Ostavite komentar