Đani boluje od ciroze jetre

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Dec 2010

Poslednji nastupa Radiše Trajkovića Đanija u Švajcarskoj mogao je biti koban po folk pevača da nije hitno prebačen u bolnicu, gde mu je otkrivena ciroza jetre!

Naime, poznati folker primljen je proteklog vikenda u Urgentni centar u Beogradu zbog komplikacija koje su mu izazvali povišen šećer i upala pankreasa.
- Đani je imao ugovorene tezge u Švajcarskoj, gde je trebalo ceo vikend da peva. Međutim, u petak uveče u diskoteci gde je nastupao, pred kraj drugog bloka pesama javila mu se malaksalost, odjednom je bio orošen hladnim znojem, a dobio je i jake bolove u predelu stomaka. Iako je u prvi mah pomislio da je to zbog premora, bolovi su postajali sve jači i jači, tako da su ga organizatori odvezli kod lekara – priča za „Alo!“ izvor blizak pevaču, koji dodaje da su u zdravstvenom centru u Švajcarskoj urađene analize, koje su ukazivale da je reč samo o premoru.
- Radiši su dali neke tablete i vitamine da pije, savetovali ležanje i pustili ga kući, ali bolovi se nisu smanjivali, pa se Đani uspaničio. Ni u hotelu mu u toku noći nije bilo bolje, tako da je sutradan seo u prvi avion i došao u Beograd. Supruga Slađana ga je sačekala na aerodromu, odakle su se odmah uputili u Urgentni centar. Po prijemu urađene su mu sve analize i ustanovljeno je da mu je šećer nekoliko puta viši od normalne vrednosti. Dalja ispitivanja i pregledi pokazali su da pevač ima upalu pankreasa i cirozu jetre, pa je zbog toga odmah hospitalizovan – završava priču naš izvor koji je insistirao na anonimnosti iz razumljivih razloga.
Uprkos tome što se i dalje oseća loše, Đani nam se javio na telefon i potvrdio da je u bolnici:
- U bolnici sam, ležim. Ispitivanja su u toku. Skočio mi je šećer, nešto mi sa jetrom nije u redu, a i pankreas mi je pod upalom. Ma sve odjednom me je zadesilo. Nadam se da neće biti nikakve operacije. Dobijam infuzije, pod nadzorom sam lekara i ostatka osoblja, tako da se nadam najboljem – rekao je Đani za “Alo“.

Reklame

Ostavite komentar