Dara Bubamara na dijeti

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 21 Dec 2010

Dara Bubamara, koja vodi neprestanu borbu sa kilogramima, trenutno je na dijeti. Omalena folk čigra kaže da je zahvaljujući savetima i preporukama stručnjaka na dobrom putu da dođe do željene kilaže, ali joj nimalo nije lako da smrša.


- Već 15 godina imam nutricionistu koji je tu kad god mi zatreba i kada nabacim koji kilogram više – kaže nam Bubamara. – Nije reč o rigoroznim i iscrpljujućim dijetama, već o redukovanoj i zdravoj ishrani. Idem kod nutricioniste svaki drugi dan i zadovoljna sam rezultatima. Sada imam 54 kilograma, a želja mi je da oslabim još četiri.

Inače, Dara Bubamara je već dva meseca sa sinom Konstantinom kod svojih roditelja u Novom Sadu. “Najluđu” noć provešće radno u Diseldorfu, a za reprizu Nove godine pevaće u Frankfurtu. Posle novogodišnjih praznika pevačica će sa suprugom Milanom Kesićem otputovati na odmor u Dominikansku Republiku.

- Nismo bili u prilici da odemo na letovanje. Odlučili smo da sada otputujemo u toplije krajeve. Nikad nismo bili u Dominikanskoj Republici i sigurna sam da ćemo uživati.

Reklame

Ostavite komentar