Darko Popović: “Paparaco: Lov na poznate” nije zabranjena!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Dec 2010

Povodom informacije da je Goran Bregović Brega zabranio emitovanje emisije RTV Pink “Paparaco: lov na poznate” redakciji S media portala stiglo je saopštenje-reakcija autora serijala Darka Popovića. Ističe da emisija nije ukinuta, već će biti izbačeni samo kadrovi Bregine porodice, što je zahtevao, preteći u suprotnom tužbom.

- Naravno da emisija “Paparaco: Lov na poznate” nije ukinuta. Naime, ona još nije ni započela sa emitovanjem. Kolega iz jednog internet portala koji je preneo saopštenje Breginog advokata izvukao je pogrešan zaključak koji je stavljen u naslov. On je samo opomenom koju je prosledio osporio kadrove sa Goranovom porodicom, a to je tek mali deo jedne od epizoda našeg novog serijala koji će biti, sudeći po prvim reakcijama, veoma uzbudljiv za gledaoce, ali i za našu javnu scenu. Početak emitovanja očekuje se 4. januara u 21h kada će biti prikazana prva epizoda: kaže u svom saopštenju Popović i dodaje:
- Goran Bregović je naš veliki umetnik koga celokupna ekipa emisije Paparaco: Lov na poznate izuzetno uvažava, tako da ćemo udovoljiti zahtevu da se njegovi članovi porodice ne vide u emisiji. Još jednom napominjemo da je cilj ove emisije zabava, a ne ugrožavanje nečije privatnosti. Ipak, neke od javnih ličnosti nisu spremne da podnesu teret slave pa se hvataju za Zakon o informisanju koji je toliko nefer da vi ne možete nijednu aferu u ovoj zemlji isterati do kraja, jer svako može da se pozove na njega. To najviše odgovara našim političarima koje tretiraju najbolji svetski lekari dok mi obični smrtnici moramo sedam dana da čekamo na prijem kod lekara opšte prakse – zaključuje Popović, autor serijala “Paparaco: Lov na poznate”.

Reklame

Ostavite komentar