Dino Merlin ponovo predstavlja BiH na Evroviziji

Izvor: index.hr
Postavljeno 01 Dec 2010

Dino Merlin ponovo će predstavljati Bosnu i Hercegovina na Evrovizij sledeće godine. Pevač će pesmu koju će pevati na takmičenju sam komponovati, a ona će biti predstavljena u februaru u “BH Eurosong Showu 2011.”.


Dino je na Eurosongu bio i 1999. godine. “Unazad nekoliko godina zaobilazio sam evrovizijsko takmičenje kao opciju koja mi je nuđena. Svo to vreme direkciji BH Eurosonga sam sugerisao da biraju drugog i predlagao i Harija i Laku i Reginu kao i druge muzičare. Međutim, na ovogodišnji poziv BHRT-a odgovorio sam pozitivno”, kaže Dino.

Dino Merlin je objasnio kako to da je promenio mišljenje. “Možda su razlog svi oni ljudi koji vole moje pesme i očekuju to od mene. Možda je razlog i naša sumorna svakodnevica i moja potreba da dam svoj doprinos boljem imidžu BiH. Sad sam usred rada na svom novom albumu, tako da sam pun ideja. Sada je vreme da najbolje od njih uobličim u pesmu koja će predstavljati moju zemlju. Kao čovek koji teži najboljem, možete biti sigurni da ću i u ovaj projekat uneti maksimalnu energiju i predan rad”, rekao je Dino.

Reklame

Ostavite komentar