Dogodovštine sa snimanja novogodišnjeg “GRANDA”

Izvor: poznati.info
Postavljeno 16 Dec 2010

Stotinu pevača, dve bine, najveće zvezde folk muzike na jednom mestu. Tako je bilo na snimanju novogodišnjeg izdanja Granda gde je kao i svake godine bilo raznih dogodovština.


Nada Topčagić je za potrebe snimanja novogodišnjeg šou programa pripremila pune kese brendirane gardarobe. Najpoznatije svetske modne marke su se našle u gepeku Nadinog automobila, ipak ne snima se ovakav šou program svaki dan.

Sneg koji već danima pada je mogao da stvori ozbiljnu nepriliku zvezdama “Grand” produkcije gde se više od stotinu pevača najveće diskografske kuće u Srbiju okupilo na snimanju novogodišnjeg programa. Međutim, da bi izbegli sneg, poledicu i hladnoću većina pevača se parkiralo ispred studija RTS-a na Košutnjaku mesto na parking koji je 300 metara dalje. To je zasmetalo “RTS”-ovcima pa pozvali komunalnu policiju i prijavili “GRAND”-ovce. Umesto kazni i odnošenja vozila, “GRAND”-ovci su dobili samo upozorenje da preparkiraju svoja vozila.

Snimanje je počelo, a raspuštene zvezde nikako nisu mogle da počnu da slušaju šefa(Sašu Popovića) koji je u nekoliko navrata dolazio do ivice živaca.
Nada Topčagić je zasmejavala pevače svojim šalama, što se Saši nije dopalo:
- Nado, pa prestani da ih zasmejavaš! Breno, Ana, Kebo, ko ludaci ste! Biće vas sramota kada se budete videli na televiziji – vikao je Saša, na šta je Topčagićka odgovarala:
- Sale, ne brini, svima su dupeta overena.

Saša se dosetio da posluži hranu, pa su se pevači i primirili, međutim možda i previše. Slobodan Batjarević Cobe nije u svoj nastup unosio dovoljno energije pa je Saša ponovo morao da reaguje i očita mu lekciju:
- Hoću da letiš po sceni kao Karleuša po Sava centru! – Uzviknuo je Saša Popović
Međutim da li se u naletu besa zbunio ili je zaista hteo da spomene “Sava Centar” mesto “Arene” ostaje da nagađamo.

Međutim nije ni sve bilo tako sjajno, Goca Lazarević je u toku snimanja dobila SMS poruku zbog koje je briznula u plač. Pokušala je odmah da ode kući ali joj je organizacija odgovorila da mora da ostane do kraja snimanja.
- Lepe stvari volim da delim sa ljudima, ali je ovo nešto sasvim lično i ne želim o tome da pričam. Jako sam se potresla, ali neću da vam kažem zbog čega – prokomentarisala je Goca za Kurir.

Reklame

Ostavite komentar