Dorćolac čije pesme pevaju Andželina Žoli i Bred Pit

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Tomislav Božović, kome je nadimak Benzona, već šest godina živi i radi u Londonu. Član je benda „The Congo Faith Healers”, koji redovno nastupa na elitnim mestima, ali je kruna njegove dosadašnje karijere rad sa čuvenom glumicom.

Muzičar koji je studirao filmsku umetnost na Sae koledžu u Londonu, oduvek je gajio ljubav prema filmu, a kao kruna ljubavi i tog rada je nedavno napisana muzika za filmski prvenac glumice Andželine Žoli.

- Družim se i sviram sa Sarajlijom Dadom Džihanom iz originalne postave „Zabranjenog pušenja„, koji je ostvario kontakt sa Andželinom. Potom smo nas dvojica snimili nekoliko numera i poslali joj i ona se oduševila. U životu takve stvari uvek dođu iznenada – objašnjava Tomislav kako se priključio ekipi slavne glumice.

- Na mene je ona ostavila jači utisak od njenog partnera Breda Pita. Predivna je, puna ljubavi, nasmejana i opuštena tokom snimanja. Toliko su svi bili fascinirani njom da su glumci na setu pričali kako mnogi veruju da je ona vanzemaljac. Družeći se s njom tih dana, počeo sam da se pitam da li je to stvarno istina – našalio se uspešni muzičar.
On kaže da je prosto neverovatno kako Andželina nikada nije umorna dok su snimali film.

- Bred je bio malo distanciran. Dolazio je motorom i fotoaparatom slikao set. Andželina mu je šapnula da smo mi bend, onda me je on pitao da li može da nas fotografiše – priča Božović dodajući da se Andželina prema svim ophodila prijateljski, kao i da su ostali u kontaktu budući da planiraju ponovni susret na londonskoj premijeri filma.
Božović smatra da su praveći muziku za film napravili dobar posao, te da će pesme biti popularne i slušane.
- Andželina mi je rekla da sam joj omiljeni rok muzičar, dok mi je Bred Pit rekao da zna napamet sve pesme jer mu ih supruga pušta danju i noću, tako da mislim da imamo hitove.

Inače, on je hteo da se bavi glumom, baš kao i njegova majka Ljerka Draženović, koja je najpoznatija po ulozi Olge iz serije „Pozorište u kući”.

Reklame

Ostavite komentar