Dragan Nikolić: Pobedio sam bolest

Izvor: Press online
Postavljeno 23 Dec 2010

U studiju RTS-a u Košutnjaku, reditelj i scenarista najgledanije srpske serije morao je da dosnimi nekoliko scena koje nisu mogle biti snimljene zbog zdravstvenih problema legendarnog glumca Dragana Nikolića.


- Znam da su se neki veoma zabrinuli kada su čuli da nešto radim u Košutnjaku, ali nastavka serije „Selo gori…” neće biti. Bar ne u dogledno vreme. Morali smo da dovršimo projekat i da uradimo scene koje nisu snimljene zbog Gaginog odsustva – rekao je za Press popularni Radašin između dva ponavljanja scena.

„Glavni krivac” što se ekipa avantura iz Petlovca ponovo okupila, legendarni Dragan Nikolić, briljirao je na setu.

- Problemi koje sam imao sa kičmom su prošlost i sada sam u top-formi. Najvažnije je da sam pobedio bolest i da sam sada kao nov i došao sam da odradim scene koje nisam mogao. Radoš mi je rekao da je ovo poslednji i prvi dan snimanja, a što prvi to on najbolje zna. Moram da priznam da mi je pomalo i drago što nismo sve uradili, jer sad imamo razloga da se ponovo vidimo – kaže za Press popularni Gaga.

Iako je serija i dalje među najgledanijima, a nastavka više neće biti, reditelj Radoš Bajić ipak je insistirao na tome da i ova poslednja scena bude perfektno odrađena, pa se kadar ponavljao sve dok on potpuno nije bio zadovoljan urađenim. Uhodana ekipa upozorila je prisutne da pogase mobilne telefone, a Dragan Nikolić (u ulozi Velibora) je zauzeo mesto preko puta stola za kojim je sedeo Milija Vuković (Mitar) vezan konopcem. Iznad njega sa pištoljem u ruci, stajao je natruščik Mika Nestorović (Nestor).

- Stop! Odlično! Snimljeno! – oglasio se na kraju Radoš iz rediteljske prostorije, što je značilo da je TV čudo zvano „Selo gori…” i definitivno okončano. Bar zasad.

Reklame

Ostavite komentar