Dragoljub Đuričić proslavlja 40 godina rada

Izvor: novosti.rs
Postavljeno 28 Dec 2010

Najpoznatiji bubnjar na našim prostorima Dragoljub Đuričić održaće u sredu uveče koncert u Sava centru pod nazivom „Balkanska lavina“ i tako obeležiti 40 godina rada. Popularni muzičar najavljuje mnogobrojna iznenađenja, kao i to da će na scenu izvesti najveći broj muzičara do sada i tako pokušati da obori Ginisov rekord.


- Važno je da večeras pokažemo da nema razlike između publike i bubnjara i da sve tutnji od bubnjeva – rekao nam je Dragoljub Đuričić. – Već se prijavilo 350 bubnjara iz cele Srbije, ali očekujem da će ih biti najmanje 200. Ne razmišljam o tome da li ćemo oboriti Ginisov rekord ili ne, najvažnije je da se dobro zabavimo. Nemam osećaj da sam na sceni 40 godina, ali kad se setim sa kim sam sve svirao, shvatam da to ima smisla.

Sa Đuričićem će svirati Lav Bratuša, Igor Malešević, Ivan Dimitrijević i Mamadu iz Senegala, a kao specijalni gosti nastupiće jedan od najstarijih džez bubanjara u Srbiji Lazar Tošić, ali i najmlađi bubnjar Đurađ Đuričić, Ognjan Radivojević, trubači Bojana Ristića, Pavle Aksentijević i crkveni hor „Branislav Nušić“ iz Kosovke Mitrovice.

Reklame

1 komentar

  1. Biserka said on 30/12/2010 at 05:56

    Dragoljub je genije :)

Ostavite komentar