Dušan Svilar: Zdravstvena drama umesto veselja

Izvor: Story.rs
Postavljeno 26 Dec 2010

Mladi pevač Dušan Svilar kaže za Story da mu je ljubav voljene izabranice Andree s kojom neguje romantičnu vezu više od godinu dana, pomogla da ozdravi ubrzo nakon komplikovane operacije slepog creva


Otkako je pre dve godine pobedio na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, mladi folk pevač Dušan Svilar (20) ostavlja utisak povučenog mladića koji svoju karijeru gradi bez skandala i na prvom mestu zahvaljujući kvalitetnim pesmama. Miran život koji vodi u Subotici protkan je notama, ali i velikom ljubavlju prema voljenoj devojci Andrei (20) s kojom uživa u romantičnim trenucima daleko od javnosti. U porodici, ali i društvu obožavane izabranice, Dušan pronalazi pozitivnu energiju koja mu je neophodna za posao, ali i da prebrodi sve životne nedaće. Tako su mu najvoljeniji prvi pritekli u pomoć kada je pre dve nedelje, dok je boravio u Skoplju u okviru promocije TV Pink 15, osetio ozbiljne zdravstvene tegobe.

- Odjednom me je zaboleo stomak i umesto na žurki, završio sam na operacionom stolu. Srećan sam što je na kraju sve proteklo u najboljem redu, ali u početku sam se uplašio jer nisam znao šta se sa mnom dešava. Ubrzo sam shvatio kako treba da odem u bolnicu dok još mogu da stojim na nogama. Plašio sam se da će me bol, ukoliko ga budem ignorisao, kasnije pronaći u sobi. Uputio sam se u bolnicu Sistina u kojoj su u kratkom roku ustanovili da mi je puklo slepo crevo i po hitnom postupku iste noći sam operisan. Te noći bolela me je rana, ali sutradan sam mogao da hodam i normalno funkcionišem. Imao sam sreće da su me operisali odlični stručnjaci pa sam ubrzo stao na noge. Moj brat Nikola došao je u Skoplje kako bi bio sa mnom i pomogao mi, a zahvalan sam i vlasniku TV Pink, gospodinu Željku Mitroviću, koji je platio troškove lečenja jer srpsko zdravstveno osiguranje nije pokrivalo tamošnju intervenciju. Takođe, hvala mu i zato što je pomogao mom bratu da brzo dođe u  Makedoniju – kaže Dušan koji je, čim se probudio iz anestezije, odmah pozvao svoju devojku Andreu. Ona ga je bodrila tokom višesatnih telefonskih razgovora jer nije mogla da bude uz njega.

- Ne volim da pričam o svojoj devojci. Oboje smo još mladi i ko zna šta će nam budućnost doneti. U vezi smo više od godinu dana i ne krijem da sam srećan i emotivno ispunjen. Zajedno uživamo, zabavljamo se i prolazimo kroz sve što nam se dešava. Ona mi je nakon operacije bila prava podrška i zahvaljujući tome vrlo brzo sam se oporavio – iskren je mladi pevač koji prema lepšem polu neguje džentlmenski stav.

- Mojoj devojci ne smetaju obožavateljke koje me prate na koncertima i siguran sam da joj je jasno šta podrazumeva šou-biznis. Istih smo godina, ali ona nije poznata ličnost pa ima potpuno drugačije ciljeve i prioritete u odnosu na mene. Ipak, poštujem želje svoje emotivne partnerke, uspeli smo da pronađemo kompromis i u svakom trenutku uživamo – objašnjava pevač koji trenutno aktivno promoviše svoj album Nisam ja dobrovoljni davalac suza, ali i ističe kako ga raduje nedavno snimanje šou-programa za Radio-televiziju Vojvodine koji će se emitovati tokom novogodišnje noći.

Reklame

Ostavite komentar