Dženifer Aniston zabranila da joj se iko približava

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 25 Dec 2010

Dženifer Aniston je tokom snimanja filma ‘Wanderlust’ zabranila da joj se iko približi na manje od osam metara.

‘Neizrečeno, ali dobro poznato pravilo svima na setu snimanja činjenica je da se ekipa ne sme približiti Dženifer Aniston. Okružila se telohraniteljima u svim situacijama. Putovala je s njima od prikolice za presvlačenje i nisu je napuštali na setu’, izjavio je upućeni izvor za US Weekly, o zadnjem čudnom zahtevu američke glumice Dženifer Aniston.

Ali, čini se da se Dženifer ne želi samo distancirati od nepoznatih ljudi, jer je isto učinila sa prijateljicom Čelzi Hendler, komičarkom koja je digla puno prašine u javnosti sa svojim izjavama o Anđelini Džoli, koju je nazvala kur*** i razaračicom domova.

‘Dženifer i Čelzi nisu skroz prekinule komunikaciju, ali jasno je da neće ići zajedno na odmor ili izlaziti na zabave sve dok Čelzi ne obeća da neće više širiti tračeve o Anđelini.

Anistonova razume da je njena prijateljica reagovala iz lojalnosti prema njoj, ali to je samo pogoršalo situaciju. Dženifer je vrlo oprezna što se tiče privatnosti. Jedno je ogovarati Anđelinu iza četiri zida, a drugo je iznositi takve optužbe u javnosti’, objasnio je njihov zajednički prijatelj za web portal PopEater.

Reklame

Ostavite komentar