Džiboni oduševio Subotičane

Fotke postavljene 02 Dec 2010


Koncert Zlatana Stipišiča Džibojia protekao je u znaku emocija i ljubavnih pesama koje je publika pevala u glas bez prestanka.

Posle urnebesnog vriska više od 5.000 obožaoca Zlatana Stipišića Džibonija u subotičkoj Hali sportova muzičar iz Hrvatske na svom prvom solističkom koncertu u Srbiji prvo je otpevao pesmu „Uvek ću te voleti“.
- Hvala vam što ste me pozvali. Presrećan sam što ste došli u ovako velikom broju. Pošto sutra imam slobodan dan možemo pevati do jutra! Posle dvadeset godina pozdravljam svoje prijatelje iz grupe „Piloti“ – rekao je na početku koncerta Džiboni.

Već uzavrelu atmosferu dodatno je podgrejala pesma „Činim pravu stvar“ i „Ovo mi je škola“, a zatim su počeli da se ređaju stari i novi hitovi jednog od najpopularnijih pevača ovog podneblja.

Na Džibonijev koncert koji je organizovao Hrvatski kulturni centar „Bunjevačko kolo“ iz Subotice, fanovi su došli iz Beograda, Novog Sada, Sombora, Niša, Leskovca i mnogih drugih srpskih gradova, ali i zemalja u okruženju. Ispred sportske Hale već nekoliko časova pre početka muzičkog spektakla bilo je nemoguće naći slobodno parking mesto.

Spektaklu kakav u Subotici do sada nije priredila nijedna muzička zvezda prisustvovale su sve generacije ljubitelja Stipišićevih pesama. Osim njega Halu sportova na severu Bačke u tako velikom broju uspeo je da napuni jedino Đorđe Balašević.

Opušten i s osmehom, velika muzička zvezda prilazio je posetiocima u prvom redu i rukovao se sa njima. Na tako lepoj atmosferi nastupa i dočeka u Subotici pozavidele bi mu mnoge kolege, a što se po njegovom izrazu lica moglo i primetiti.

Izvor: Blic.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar