Edin Škorić: Mislim da će Goca pobediti

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 10 Dec 2010

Bivšem odbojkašu i učesniku rialitija “Survivor” Edinu Škoriću nije pošlo za rukom da opstane u “prljavoj borbi“ na Filipinima, pa je nakon igre ankete koju je osmislilo Veliko veće, sinoć izbačen. Za “Blic” kaže da nije ljut na Marka Bulata koji mu je dao crni glas, kao i da nije razočaran što je eliminisan jer “Survivor” smatra lepom igrom koja još uvek traje.

Edin je važio za najprljavijeg igrača na Filipinima odmah posle Goce Tržan. Upravo zato što su svi znali da je dobro pripremljen, potrudili su se da ga eliminišu. Međutim, njemu to ne smeta.
- To što nisam dospeo do finala uopšte ne znači da nisam uspeo u svom pohodu. Nisam razočaran što su me izbacili. Ja nastavljam da se igram – kaže Edin, koga je jako iznervirala igra ankete Velikog saveza.
- Ja se stvarno ne bavim time ko je nagluplji, ko smrdi… To su neka opšta mesta o kojima nisam uopšte razmišljao. Naravno da imam neko svoje mišljenje o svakom od učesnika – kaže odbojkaš koga nimalo nije iznenadilo kada mu je Marko Bulat dao crni glas.
- Znao sam da će to uraditi. On mi je još ranije rekao da će do toga doći jer sam radio na taktici i bio velika konkurencija. Naravno da se nisam naljutio na njega jer to je šou-program. Mislim da je Marko sjajan takmičar i veoma dobar igrač – ističe Edin koji se dugo protivio savezu Bojane i Nikole.
- Mislim da nije ni vreme ni mesto da se tako ponašaju. Već sam rekao da oni koji se zaljube u rialitiju nemaju neku svetlu budućnost pred sobom. Nisam samo ja bio protiv tog saveza, i drugima je smetalo. Za oboje mislim da su sjajni, ali prosto nisam hteo da dozvolim dva glasa protiv mene – iskren je Edin koji kaže da bi iz perspektive gledaoca možda sada i nešto promenio…
- Iz ove perspektive lako je biti general posle bitke. Mnogo je teško reći šta bih promenio jer to su vrlo specifični uslovi u kojima smo, česta promena klime, kiša… Mislim da im ne bih otkrio da znam sva pravila igre. To mi je bila najveća greška. Srećan sam što su me pozvali da učestvujem u rialitiju, što su mi platili kartu, uložili toliko u scenografiju, ekipu, kamere. Stvarno je bilo lepo – kaže Edin koji se ne brine što je možda javnost izgradila ružnu sliku o njemu.
- Mene ne zanima ko će šta da misli. Ja znam ko sam i šta sam. Ako to što sam napravio lažan imunitet treba da znači da sam namazan i ološ, neka onda bude merilo. Naravno da taktiziram u životu, ne samo u “Survivoru”. To rade i drugi, samo što niko neće da prizna. Pa i oni koji rade u firmama moraju da smisle kako da se istaknu, dopadnu šefu i dobiju bolju poziciju. Ja sam samo čovek koji naziva stvari pravim imenom. Onaj ko u životu pliva onako kako mu drugi kažu, takav čovek je glup – smatra Edin, koji od preostalih takmičara na ostrvu za najačeg smatra Gocu Tržan.
Iako u ovoj sezoni VIP rialitija ima lepih i zgodnih devojaka, Edin dodaje da mu se nijedna nije toliko dopala da bi ga osvojila.

Reklame

Ostavite komentar