Emina Jahović napušta seriju “Polje lala”

Izvor: poznati.info
Postavljeno 17 Dec 2010

Kako web sajt poznati.info ekskluzivno saznaje, popularna serija “Polje Lala” koja je u Turskoj zabeležila do sada nezapamćen rejting će uskoro ostati bez zvezde serije koja je i doprinela rekordnoj gledanosti.

Emina Jahović, koja u seriji glumi “Lalu” je zbog iscrpljenosti i previše opterećujućeg ritma snimanja odlučila da istupi iz serije i posveti se muzici i radu na novim pesmama za šta u toku snimanja uopšte nije imala vremena.
Međutim, iako će se Emina najzad odmoriti i posvetiti muzici i porodici, njen lik u seriji neće završiti srećno. Naime, Lala će tragično umreti na porođaju, a time će se okončati i uloga Emine Jahović koja se sjajno pokazala u glumačkim vodama, iako je ova serija bila njen debi!

Emina Jahović i Nataša Bekvalac u duetu

Međutim, tu je i vedrija strana ove vesti. Duetska pesma “Gospodine” koja je najavljena još letos će najzad biti snimljena, a Emina Jahović će za nedelju dana doputovati u Srbiju i pesmu čiji je tekst kao i za većinu svojih pesama napisala sama, otpevati sa atraktivnom Novosađankom Natašom Bekvalac.

Reklame

1 komentar

  1. milica said on 21/12/2010 at 18:25

    naravno da nije tako kao što piše:)))) emina se obrukala za sve pare, loše je glumila, rejting serije je bion jako loš, a i lupetala je po medijima….što je jako razbjesnilo gavnog producenta šukru avšara- koji je odlučio da je otpusti. onda je ona kumila i molila da joj sačuvaju imidž, pa je dato objašnjenje da po scenariju ona treba da “umre na porodu”….ona je i dalje lupetala, na kraju se digao mustafa, njen muž da spasi što se spasiti može i dao zvanično objašnjenje da je bila opterećena…..prelistajte tursku štampu i portale zadnjih mjesec dana…..

Ostavite komentar