Farma: Baki i Peja propuštaju super finale

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 28 Dec 2010

Denser i voditelj dobili su šansu da se ugreju u “spoljnom svetu”, ali izgubili šansu da se bori za 100.000 evra.

Baki i Peja u utorak uveče su napustili najpoznatije imanje u Srbiji, dan nakon Limena i Jasmine Ane.

B3 prvi je u utorak uveče napustio imanje, pošto je osvojio samo 2,55 odsto glasova publike. Ostali su svog omiljenog gazdu brižno ispratili, pomogli mu oko pakovanja, ispozdravljali se sa njim…

Densera osećaj nije varao, pošto kada je na preseku glasova ostao u “konkurenciji” sa Banetom, rekao je da je siguran da on “večeras neće biti na žurci, iako se spremio za nju”.

Baki je otkrio da je najbliže fizičkom sukobu bio tokom “prozivki” Milana Paroškog, iako mu je bilo teško jer ga ćerka gleda.

“Ženu ne bih udario, ali možda bih je ćušnuo, onako iz ljubavi”. Kad smo kod ljubavi – sa kime je bilo seksa?

“Ne može seks uz milion kamera! Po ko zna koji put, nisam imao seks na Farmi, imao sam… nešto, ne bi bilo fer da kažem ni šta, ni sa kime”, rekao je Baki kom je Katarina odavno pripretila tužbom zbog priče o seksu. Osvrnuo se i na poljubac sa Banetom.

“Jao, kada sam mu video onu bradu čupavu… Moraš nešto da uradiš kada kažeš. Morao sam”, stresao se denser.

Sebe je video u prva tri mesta “sa Pejom”, a iako je mislio “kao i svi na imanju” da je Ekrem pobednik, više nije uveren u to, i to zbog škakljive situacije sa Vendi.

“Kada je ušao, bio je ono što jeste, ali otkada je Vesna ušla, on više nije Ekrem Jevrić! Rekao sam mu – nemoj, kida te, usisava te, postaješ potrčko i papuča, ali ne vredi”.

U 22 časa saopšteni su rezultati drugog glasanja, i voditelj Ognjen objavio je da će na Farmi sada situacija među polovima biti izjednačena – ostaju četiri muškarca i četiri žene. U “finalu” izbacivanja bili su Peja i Bata, ali je voditelj osvojio samo 3,99 odsto glasova publike, pa je izgubio.

“Već sam se spakovao, znao sam. Ostanite mi veseli i nasmejani, hvala vam na svemu”, rekao je Peja, kom odlazak nije teško pao.

Pevali su ostali farmeri Bakiju i Peji “Deset ljutih gusara”, a sada je “ljutih gusara” na Farmi ostalo osmoro – Jovana, Kaća, Vendi, Zorana, Ekrem, Marjan, Bata i Bane. Već u sredu uveče biće ih šestoro…

Reklame

Ostavite komentar