Farma: Bane voli Jelenu, a ne Kaću

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 23 Dec 2010

Ono što je mnogim gledaocima (ili bar nekim) jasno odavno, uvideli su i farmeri. Ljubav Baneta i Katarine na seoskom imanju bila je “instant”, smatraju oni, a to je potvrdio dolazak manekenke Jelene koja je ponovo uzburkala Banetove strasti i izazvalo vulkan u Katarini.

“Bane nikad nije voleo Katarinu”, smatra Eva Ras, “Bane i Jelena su stvoreni jedno za drugo”, procenio je Peja, Zorana kaže da između Baneta i Jelene postoji privlačnost i da je uverena da će oni nastaviti neku priču posle Farme, Baki je “vezu” Kaće i Baneta nazvao sprdnjom.

Jedino je Kaćina prijateljica Jasmina Ana uverena da je to između Baneta i Kaće “prava ljubav”.

Možda najbolji opis toga što se dešava ili se ne dešava između manekena i zvezde Granda dala je Jovana: “Ma, tu j*** lud zbunjenog. Ne bavim se njima, niti me zanima, ali ne vidi se tu neka ljubav. Čak sam sigurna da će se stvoriti ljubav između Baneta i Jelene”.

Tokom žurke u utorak uveče, kada je Bane sve vreme grlio Jelenu i provodio najviše vremena sa njom, Katarina je mirno sedela, ne želeći da se vidi da iza te, hladne fasade, u njoj gori vatra. Ali, kada joj je Bane prišao, rekla mu je: “Puši k****”.

Produkcija je odlučila da ih suoči ispred kamere u intervjuu. Bane je priznao da je bio srećan kada je Jelena ponovo došla na farmu, da mu je bilo mnogo drago i da svi znaju da je ona njegova dobra prijateljica.

“Nije mi smetalo to što si ti ‘malo više’ vremena provodio sa Jelenom, nego zato što ni promil vremena nisi proveo sa mnom!”, odbrusila mu je Katarina i nastavila: “To što sam ti rekla (ta psovka), to si zaslužio”.

Bane je ponovio da mu je bilo lepo na žurci i da je bio srećan što vidi Jelenu.

“I ja sam bila srećna što sam videla Cobeta, Jelenu, pa i Bokija, ali sam svima poklanjala pažnju. Ponašaš se kao klinac, 15-godišnjak. Ma, i oni se ponašaju bolje od tebe”, rekla mu je Katarina.

Potom je besno hodala po imanju, a Jasmina Ana je jedva pratila korak. Katarina je pričala sve vreme.

“Ništa ne kapiram. Muka mi je više da sam stalno ja pogođena, non-stop mi je loše, a njega ništa ne dotiče. Mrtav hladan čovek…Ma, nije on za mene, koji će mi u životu!”, kao da je samu sebe ubeđivala mlada pevačica.

Kasnije tokom dana došlo je vreme za malu osvetu u režiji Katarine. Skuvala je kafu svima, uključujući Baneta, i sipala mu je u Jeleninu šolju. A unutra, umesto šećera – so! Bane je lakomisleno uzeo šolju, gucnuo i raskolačio oči!

Pojurio je u kuhinju gde je bila Katarina i uhvatio je u snažan zagrljaj…

Reklame

3 komentara

 1. Tina said on 24/12/2010 at 02:24

  Bane je idiot zajedno sa onom krestavom Jelenom. Nemam nista protiv da budu par,mislim da su i stvoreni jedno za drugo. Muka me hvata samo od Jelene koja se pretvara da je drug Banetu i to je kao sve, te nema ona ona prava osecanja za Baneta,cisto prijateljski.Jelena ne moze da doceka da Bane dodje sa farme da mu servira na tanjiru onu svoju suvu pic.. Jos je toliki idiot da posle izlaska sa farme izjavljuje kako ce biti u kontaktu sa Kacom i kako je kao fol za vezu Baneta i Kace.Pokazala je to svojim povratkom na farmu. Bane mozda voli Jelena vise od Kace ali
  odrekao bi se obe za pare. Ja licno mislim da Kaca gaji osecanja prema Banetu ali je boli laz, neiskrenost i foliranje ova dva retarda. Kaca dobro si skuzila stvari, izdrzi jos malo. Zelim ti od srca ne samo finale nego i pobedu.

 2. MladenBg said on 24/12/2010 at 10:14

  Koja bre prava ljubav! Ovaj mentol od Baneta glumi frajera sa ovcama! Ova glupa Katarina ne razume o cemu se radi…. a ova kamila, Jelena,ima facu za klovna a ne manekena! Gde je ta bila manekanka sacuvaj boze!?
  Slazem se sa Tinom……. Baneta sam video u Big mama house… i tamo je skako i na guske i na patke…..Ljigav tip do bola!
  Kad izadje…. bice sa glumicom…. ako se ne seti jos neke… druge… ha ha ha!

 3. Kralj said on 24/12/2010 at 13:29

  E moj Mladene da bogdada se on ne seti nekog “drugog” mislim Mr.

Ostavite komentar