Farma: Gazda Baki “pretresao” Vendi

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Natalija je, koga drugog, nego svog najboljeg drugara sa imanja imenovala za gazdu, a VIP seljacima je poželela sreću. Novi gazda je veče pre inauguracije “pretresao” Vendi i oduševio se njenim atributima.

“Brate moj, drži se i budi dobar kao i što jesi. Budi kul gazda bez nervoze jer si finalista i želja mi se time ispunila. Volim te do neba! Ti si ovo zaslužio, vidimo se na kafi, ti častiš”, napisala je Natalija u oproštajnom pismu, a farmerima je poželela sreću.

Za razliku od prethodnih gazda koji su odmah po sedanju u čelo stola delili radne zadatke, Baki je”naredio” da se posluži ručak, a onda je počeo sa monologom…

“Došao je i taj finiš. Dva puta sam bio sluga i jednom sam bio i u areni. Natalija mi je i rekla da će me imenovati i bilo bi suludo da je nekog drugog imenovala. Nekoliko puta sam hteo da idem kući i ona je zaslužna što sam još uvek ovde”, počeo je Baki.

Pevač je rekao i da je na imanju Nataliju upoznao u potpounosti i da su posle 18 godina poznanstva postali pravi prijatelji. Zatim se našao u nedoumici šta sada treba, a onda se setio…

“Što se tiče kuhinje, evo gospođa Eva nam već danima savršeno kuva i ako želi može da tako i ostane, a da joj pomaže Vendi. Ekrem će da bude šef kuhinje jer najbolje sprema ona arapska jela. Ipak, moraće i da cepa drva jer je i u tome najbolji”, rekao je Baki a Eva dodala da je on počasni šef kuhinje koji je zadužen za nabavku drva.

Preostali muškarci će da svakodnevno brinu o drvima, a za higijenu u dnevnom boravku i kupatilu Baki je zadužio Jasminu Anu i Katarinu, dok će o urednosti spavaće sobe brinuti Jovana.

Zorana bi volela da melje kafu, ali je nema – Zadruga je oduzela i poslednji gram, pa će ona biti zadužena za nabavku vode…

Marjan će, kao i do sada, brinuti u životinjama a Peja je već u štali pa će da mu pomogne…

Kažnjeni Peja je Bakiju, kada mu je doneo doručak, rekao da je zaista želeo samo da se našali i da nasmeje i farmere i publiku, ali nije očekivao da će mu se to obiti o glavu.

Gazda Baki ga je pohvalio za šalu, rekavši da je “jedan dan dobio samicu što i nije tako strašno” i da će ići da piše molbu Zadruzi za Pejino puštanje iz “pritvora”.

A dok je Peja “drugovao sa miševima” Baki se igrao sa Vesnom dok je ova kačila zavese…

“Morala je da se penje preko mene, a ja je držim za bundu i malo ispod, a ona je oho ho.”

Reklame

Ostavite komentar