Farma: Golupčići izabrani za sluge

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 14 Dec 2010

Ekrem i Vendi služiće novog gazdu Marjana. Vendi shvata da je to “atak na nju”, a Ekrem ne shvata ništa…

Ekrem i Vendi, koji su definitivno od Baneta i Katarine preoteli titulu najogovaranijeg para na Farmi, ove nedelje će služiti političara.

Aci je spevana uobičajena pesma, ali vidljivo je da farmerima fali Boki 13, pošto su mu sastavili pesmu “E, Boki, Boki, tako ti ‘Šanela’”.

“Da je Boki tu, bio bi i muški i ženski sluga, i rešili bismo i formu i sadržaj, ali nije. Ima li dobrovoljaca”, pitao je gazda Marjan. Pošto se prijavila samo Eva, od njega je dobila pitanje – “da li ste ozbiljni”?

“Gospođo, uz dužno poštovanje, ja nisam kriv za Vaše godine! Ovo je oktroisana vlast od strane Šumadinca Ace, i ja moram da razmišljam o tome šta bi on uradio, i nekoj dramaturgiji koja je ovde neophodna”, rekao je Marjan, i odbio da uvaži Evinu ponudu.

“Godinu dana ste mlađi od moje majke i bolesni, ali ću uvažiti Vašu ideju da se sluge promovišu ove nedelje. Ženski sluga biće Vendi, jer je favorit i uvredila je Acu da je parazit. Drugi sluga biće Ekrem, da se njihova ljubav nastavi u blizini moje omiljene krave Ruže“, rekao je Marjan.

“Vaša ozlojeđenost je u gro planu, i ne plašim Vas se”, rekla je Vendi, a Ekrem drhtavo dodao da “ide u Arenu”, ne shvatajući da imenovanje za slugu ne znači automatski duel.

Reklame

Ostavite komentar