Farma: Izbačeni Boki 13 i Aca Ilić

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 12 Dec 2010

Makedonski šoumen prekršio je tajni zadatak tako što je pomagao ostalima tokom paklene nedelje.

Boki 13 ušao je na imanje sa tajnim zadatkom da “prstom ne mrdne” sve dok mu Zadruga ne kaže da sme, i tek tada ušao bi u regularnu trku za nagradu od 100.000 evra. Međutim, Ognjen je u živom prenosu iznenadio farmere rekavši mu da spakuje svoje kofere.

“Imao si zadatak da ne radiš, a radio si zadatke tokom paklene nedelje”, rekao je voditelj. Boki je, zajedno sa ostalima, izvršavao naređenja Zadruge – kuvao svima kafu, šetao magarca jadikujući na sav glas.

“Hvala što sam bio deo vas i učestvovao u Farmi, neki od vas su mi zaista prirasli srcu”, rekao je Boki, verovatno ne misleći ni na Marjana, ni na Baneta.

Duel između Jovane i Ace , džentlmenski je izgubio pevač.

Prvi put je duel znanja zaista bio onakav kakav bi trebalo da bude. Em su nabubali odgovore iako su oboje tvrdili da se nisu “razvalili” od učenja, em su toliko brzo udarali taster da su čak tri puta morali da traže “čelindž”.

Njih dvoje su otkrili i recept za preživljavanje u ledenoj izolaciji – spavanje na pola sata i loženje vatre.

Ipak, potrebe vode kod pilića, uzgoj praziluka, ovčije mleko i vitamine u krastavcu bolje poznaje Jovana, koja je Acu dobila rezultatom 5:2, i dobila duple poene.

Jovana je osvojila 86,12, a Aca 13,88 glasova.

Reklame

Ostavite komentar