Farma: Kafa “sikteruša” i rastanak sa Ružom

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 24 Dec 2010

U trećem serijalu rijaliti-šoua Farma videli smo svašta, pa i da gazda svima skuva kafu i posluži je svima u krevetu.

To je uradio Baki, želeći da prijatno iznenadi ostale kolege i uspeo je u tome. Peja je, naravno, onako krmeljiv odmah okrenuo na šalu.

“Eto zašto tolike žene lude za tobom”, rekao je Peja svom drugu Bakiju, a onda se dosetio: “Je li, bre, da nije ovo kafa sikteruša? Teraš nas sa farme, rastajemo se?”.

Jovana je rekla Bakiju da bi popila njegovu kafu i da je stavio so u šoljicu, a Zorana mu se zahvalila rečima: “Pamtiću ovo jutro dok sam živa”.

Završnica Farme donosi i neke tužne trenutke. Došlo je vreme da se krava Ruža i njeno telo vrate kući i “spasu” se od većine farmera, koji su za ova tri meseca ponekad svratili u štalu tek da ih pogledaju.

Naravno, rastanak je najteže pao Marjanu Rističeviću, koji je jedva zadržavao suze. On se brinuo o njima od prvog dana i bilo mu je, očigledno, bolje da se druži sa životinjama nego sa nekim farmerima ili da sluša njiihove svađe i priče.

Upitani ko je najviše radio u štali, a ko se tamo nije ni pojavljivao, farmeri su uglavnom davali slične odgovore. Ekrem, kažu, nije dolazio u štalu, a nije smatrao ni da treba da pomogne, jer u Njujorku nema štala i to nije njegov posao.

Uglavnom, svi su priznavali da su u štalu dolazili retko, a Zorana je primetila da neki ne bi ni znali gde je štala da nisu bili sluge.

Bilo je i onih, poput, Vendi, Jasmine Ane, Katarine, koje su u štalu svraćale tek da pozdrave Marjana, ali su u intervjuima govorile da vole životinje. Ipak, Jasmina Ana i Katarina nisu bile na oproštaju od životinja, jer, kažu, ne vole rastanke.

Peja se opet šalio: “Ko je radio najviše u štali? Pa, ja. Nisam dizao glavu, nisam imao ni pet minuta slobodno. Ja sam neviđeni radnik, niko me nije video da radim”.

Ruža i tele su sada “na sigurnom”, još ovce, magare…

Reklame

Ostavite komentar