Farma: Ko je Banetov bivši dečko?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 08 Dec 2010

Kako se bliži kraj rijalitija, na imanju u Lisoviću se otkrivaju jedna po jedna “tajna”. Boki 13 tvrdi da lično poznaje Banetovog bivšeg dečka, koji ga je pozdravio i želi da se pomire.

Još od dolaska Bokija 13 na imanje on i Bane i nisu u baš najboljim odnosima. Konstantno su prepiru, čas zbog Bokijevih komentara na račun Katarine, čas zbog insinuacija da je bane gej, što je i Vendi tvrdila, ali je odustala od dokazivanja.

Međutim, Makedonac nema nameru da odustane, a maneken na skoro svaku njegovu provokaciju nasedne.

“Ti ne pušiš, ili možda ipak pušiš, a šta pušiš”, pitao je Boki i dunuo Banetu u lice dim od cigarete. “Kada ti je neko … poslednji put”, pitao je Bane.

Posle podužeg elaborata ko je šta kome, kada, kako i šta pušio i kakav je to osećaj Makedonac je odgovorio: “Evo ti sada, cigaretu”, a vidno iznervirani Bane je Bokiju polomio zapaljenu cigaretu.

Boki se kasnje od Eve tražio “nešto za opekotine”, jer ga je opržio žar kada mu ej Bane slomio cigaretu, na šta je “Baba” dodala da maneken voli da ruši autoritete.

“Nije on autoritet već ga se ljudi samo plaše jer je dosta naporan i težak i bezobrazan i zna dokle ovde može da ide i to je malo zeznuto. Ko bi hteo da bude kao on? Ja sam srećan čovek, a da li je on srećan? Ako neko treba da se nervira onda je to on. Kao što si ti meni duvao dim u lice, tako sam i ja tebi cigaretu ugasio o tvoj debeli prst. Nekad moraš malo drugačije da postupiš”, rekao je Bane.

Boki je naravno imao odgovor i rekao da je svako ko priča koliko je srećan u suštini nesrećna osoba.

“Ne znam ko bi uopšte bio sa tobom. Zašto ja onda da ne budem srećan, a ti znaš koliko si tužan. Bio sam i u Makedoniji sa tvojim poznanicima i nemoj puno da se dižeš jer ja znam ko si i šta si”, rekao je Bane i opet ponopvio da je srećan!?

“Tebi nemam potrebu da bilo šta dokazujem. Bolje bi ti bilo da ćutim da ja ne otvorim temu o gej muškarcima. Da li se momci lože na tebe ili ti na njih velika je razlika.”

Bane nije želeo da odustane, pa je rekao da bi se “među 100 muškaraca i žena našla bar jedna budala” koja bi bila sa Bokijem. Iako je sve izgledalo kao još jedna njihova svađa, u igri “Istine” došlo je do kulminacije.

“Od ovog momenta Bane i ja nemamo nikavu komunikaciju”, međutim Bane je hteo da objasni svima šta se to desilo i kako i zašto, ali ga je Makedonac “sasekao” sa: “Pozdravio te bivši dečko i nešto ti poručio ali neću da kažem, rećiće ti kada izađeš. Svi ga znaju, bitan je lik sa estrade ali želi da se pomiri sa tobom.”

“Ajde da ga upoznamo, ajde dovedi ga. Meni je drago što ima gejeva koji se lože na mene jer oni biraju, vole pametne, zgodne… Da ne pričam o devojkama, jadna je ona koja može da bude sa tobom. “

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 09/12/2010 at 00:25

    Ovaj Bane je takva gnjida da ti se smuci…. To je bilo jasno jos u Big Mama House…..! Ko je njega uvrstio u Poznate? Pa poznat je po tome sto skace i “na guske i na patke”!!!!!!!!!!!!!!!Kakav Moron!

Ostavite komentar