Farma: Marijan protiv Ekrema i “Vendija”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 09 Dec 2010

Nekoliko sati pre nego što će gledaoci svojim pitanjima raskinuti Katarininu i Banetovu vezu, Marijan Rističević je imao “svojih problema” – oni se zovu Ekrem Jevrić i Vesna Vukelić Vendi.

Bio je u klinču sa Batom oko kofe vode, nekoliko puta je pokušao da objasni Bokiju svoj stav oko “transeksualaca, homoseksualaca, lezbejki”, Vendi je uporno “objašnjavao” da bi trebalo da peva u kafani na železničkoj stanici na kojoj nema međunarodnih linija kako “nas ne bi brukala pred svetom”, a sada se zakačio i sa Ekremom…Marijan Rističević.

Paklena nedelja na Farmi nije bila paklena koliko se mislilo – jeste da su “baba serini” poslovi teško pali pojedinim farmerima, ali od pakla farmeri su videli , odnosno čuli, samo pitanja gledalaca i odgovore drugih farmera…

Nekoliko sati pre nego što će nastati frka zbog koje je jedna veza otišla dođavola, Marijan Rističević je imao “svojih problema”.

Nisam ja ložio vatru ceo dan da bi ti tu spremao svoju hranu”, podviknuo je Marjan na Ekrema koji je želeo da spremi sebi nešto za jelo i spusti šerpu na “Marijanovu vatru”.

Sklanjanje, odnosno vraćanje šerpe na šporet, ubrzo je eskaliralo u nešto više.

Fukaro jedna, što mi diraš ovo!”, poludeo je Ekrem. “Je*o ti pas mater! Mrš””, “odgovorio je” Marijan koji je i sam na istom šporetu, u isto vreme želeo sebi da spremi ručak.

“Nisi ti niko i ništa da bih se ja svađao sa tobom! Udariću te i baš me briga šta će svi da kažu“, drao se Gospoda.

Naravno, gde je Ekrem ili bilo ko ko ima problem sa Marijanom, tu je i Vendi. Kada je krenula da objašnjava Banetu šta se dogodilo, Rističević se pojavio i paklena nedelja je počela…

Marjan je u kuhinji kojom, po Prokinoj naredbi upravlja Vendi, nastavio da besni. “Beži bre, ti ćeš da skuvaš ručak”…”A ti ćeš kao u štalu!”, bila je uvertira u svađu broj dva.

“Marjane, nisi zadužen za štalu”, pričala je Vendi i išla za Marijanom koji ju je u jednom trenutku odgurnuo laktom.

Ne udaraj me! Jesi čuo! Nemoj tako podmuklo laktom da me udaraš svinjo jedna!”, vrištala je Vendi.
Svađa je nastavljena uz “tradicionalne prozivke” između ova dva farmera – “gnjido”, “mnogo se*eš”, “jedi go*na”, “Šizofreničaru”, “mikro muvo” i, na kraju, “iz kog su te zverinjaka pustili…
“.

Reklame

Ostavite komentar