Farma: Marjan novi gazda

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Dec 2010

Novi gazda na “ružičastom” imanju u Lisoviću je Marjan Rističević.

Pošto je Bane pročitao pismo Ace Ilića, iz koga su saznali ko će biti ovonedeljni šef, niko od farmera nije krio iznenađenje. Ekrem je, razočaran što on nije izabran za gazdu, poručio Aci Iliću “da ga slobodno zaboravi”. A, Peja je “dolio ulje na vatru” komentarom:

- Eh, pa trebalo je da postavi Ekrema. Ovaj čovek mu je bio prijatelj od početka.

Peja je rekao da novom gazdi svakako neće biti lako, jer su farmeri nervozni, svi već hoće kući i biće teško nagovoriti ih da preostale poslove na imanju privedu kraju.

Ni Vendi nije mogla da sakrije zabrinutost. Jer, posle psovki, uvreda i okršaja “prsa u prsa” koje je za vikend imala sa Marjanom, strahuje da će ženski sluga za ovu nedelju biti upravo ona. Ekrem je odmah prišao da je uteši, ali bezuspešno.

Da neće biti lako, poručio im je i novi gazda, od koga najviše strahuje Vendi:

- Nudim svima punu saradnju, ali vreme pred nama će biti teško zato što su svi napeti i ambiciozni. Bilo bi i glupo da nedelja protekne u čovekoljublju, a i ja ne želim da ovih dana bude mirno i bez zapleta. Zato, neka bude što biti mora.

Inače Vendi ima razloga da bude zabrinuta, jer bi, posle okršaja „prsa u prsa“ koji je proteklog vikenda imala sa Marjanom, mogla već u utorak veče da završi u štali kao ženski sluga.

Reklame

Ostavite komentar