Farma: Stefan bez finala

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 Dec 2010

Paklena nedelja je počela pakleno – vanrednim izbacivanjem, a reper Stefan je farmer kojeg publika više ne želi da gleda u rijalitiju.

VIP seljaci su se našli u čudu kada su na kapiji imanja oko 21 čas videli Ognjena Amidžića, a bez reči su ostali kada im je pokazao 17 džakova za pakovanje stvari.

“Jesi li to video da nam nedostaju vreće za đubre”, hteo je da bude duhovit Bata, a isto je pokušao i Ognjen rekavši da je Zadruga farmere odlučila da ih nagradi sa izbacivanjem kojeg je pošteđen samo gazda Bane.

Ognjen je farmere posetio ponovo u 23 časa, a u kući je vladao muk. Naravno, VIP seljaci su manje više svi rekli da bi voleli da ostanu do kraja kada su ovoliko izdržali, ali su se poželeli i porodica pa im je, kao, svejedno.

“Možda moji nisu ni znali za sve ovo… Bio sam u nedelju u duelu i ‘ispucali’ su se, a večeras garant ne gledaju Farmu. Borio sam se za nagradu i sada mi je malo krivo što nisam ostao do finala”, poverio se izbačeni Stefan Ognjenu.

Za Bokija 13 je rekao da nema šta da doda jer je već sve rekao i ne želi da mu “diže cenu”!

“Ništa ne očekuje od učešća jer to smatram suludim. Kada budem vani videću sve pa onda o tome možemo razgovarati.”

Najteže mu je bilo što je već druge nedelje po dolasku postavljen za gazdu, ali se ipak dobro snašao.

Stefan kaže da je on u rijalitiju bio ono što jeste i da je uvek imao na umu da mora voditi računa šta radi zbog roditelja, “drugara iz kraja”, poznanika… Priznao je i da voli narodnjake, “one stare” i da se toga ne stidi.

“Volim kafanu i domaću muziku, to je sasvim normalno”, a juče izbačenoj Jeleni je poručio da je čeka sa pivom iza ćoška.

Njegovi favoriti za 100.000 evra su Bane, Ekrem, Peja i Jovana koju je čak i sanjao.

Reklame

Ostavite komentar