Farma: Svi u finale sem Eve Ras

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 26 Dec 2010

Poznati finalisti treće sezone rijalitija Farma. Među njima nije Eva Ras kojoj nisu pomogli ni Pejini pogrešni odgovori ni dupliranje glasova publike.

“Kontraduel” Eve i Peje, a onda i Evin odlazak sa Farme, bilo je poslednje regularno izbacivanje sezone. Od ponedeljka, 27. decembra, pa sve do superfinala u četvrtak, 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. U superfinalu se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.

Trka za premiju traje već tri i po meseca, a poslednja borba koja je jednog farmera vodila bliže nagradi od 100.000 evra, a drugog ka kapiji, bila je sve osim toga…

Duel nakon kojeg je “luda baba sluškinja” izgubila mesto u finalu, ostaće upamćen po kontra poenima. Peja je dao jedan pogrešan odgovor kako bi glumica ostala na Farmi, a onda na Evino “to nije časno”, ušao u trku za kontrapoene.

Utkrivao se sa Evom, i ona sa njim, oko toga ko će pre “stisnuti dugme” i dati pogrešan odgovor…na pitanja koja nije ni čuo…”Koliki je…” “Prinos farmera? 13, ali sad će da ih bude 12”, šalio se Peja i serijom “odgovora” duplirao Evine glasove.

“Nije mi pomoglo ni dupliranje”, rekla je Eva Ras nakon što je čula da je osvojila tek 17,78 odsto glasova, a onda odbila da se pozdravi sa farmerima…samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu. “Ju, zar sam ja tako loše stajala kod publike sve vreme…“, pitala se Eva do je napuštala arenu.

Po izlasku je rekla da je farmeri nisu voleli. “Bili su nemilosrdni prema meni. Želela sam da izađem čistog obraza i budem i sluškinja…“, rekla je Eva. Na pitanje voditeljke da li misli da je izmanipulisala Bakija da je postavi za slugu, Eva je rekla da su “farmeri njom manipulisali”.

“Ne, nije manipulacija, niko nije lud sam sebe da izbaci iz takmičenja, ali farmeri me ne vole. Htela sam da prođem kroz arenu, da vidim ko će mi dati štapiće i da li me publika želi na Farmi. Ne želi me, publika me je izbacila. Ja samo nisam htela da uđem u finale, a da sedim. Ipak, iznenađena sam, mislila sam da imam neki procenat glasova. Nisam znala da sam ga toliko ispu*ila“.

Eva Ras je napustila imanje, a ostali…njih je čekalo iznenađenje.

U finale idu Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, LiMen i Peja

Reklame

2 komentara

  1. Ina said on 27/12/2010 at 04:41

    Zao mi je sto Peja nije izasao iz Farme ,bez razlike sto mislim da gospodja Eva ima prilicno emotivnih problema.
    Ja licno glasam za Katarinu Zivkovic !!

  2. mala crna said on 03/01/2011 at 13:48

    eeeeee vi ste jedna baba tracara pricate kako niste snimali porno fimove a jeste  lazete malo vise 

Ostavite komentar