Farma: Vendi tukla Ekrema!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Nakon što je u subotu uveče na sopstvenoj koži osetio kako izgleda kada te Vendi prebije, pevač Ekrem Jevrić sigurno nikada više neće ni pokušati da je iznervira!

Njega je, dok su sedeli za stolom, Vukelićeva tako jako napala i uputila mu nekoliko direktnih udaraca pesnicom u glavu sa tolikom snagom da je malo falilo da padne sa stolice.
Dok su ostali farmeri koji su se zatekli u blizini u šoku posmatrali kako ga Vesna odvaljuje od batina, Jevrić se nije branio, čak mu je na licu igrao blagi osmeh, ali ne zato što je mazohista, već zbog toga što je znao da je sam isprovocirao tu situaciju.
Naime, samo nekoliko minuta pre nego što će popiti batine, Ekrem je pričao sa svojom farmerskom ljubavi kako bi se ponašali kada bi u „Areni“ bili prinuđeni da se bore u „viteškim igrama“.
- Šta misliš, ko bi od nas dvoje bio bolji kada bi se našli u duelu u „Areni“? – pitala ga je Vendi na šta je Jevrić počeo da se hvali.
- Ja sam jak muškarac i ti ne bi mogla da mi pariraš!
Kada je ovo čula, Vukelićeva je skočila kao oparena, uhvatila Jevrića za jednu ruku, spustila mu odbranu, a desnicom počela krvnički da ga bije po glavi. Zanevši se u demonstraciju svoje snage nije ni obraćala pažnju kojom snagom ga udara sve dok nije i sama shvatila da je preterala.
I mada bi mnogi pomislili da će se nakon ovog događaja „golupčići“ posvađati i razići, to se nije dogodilo jer Ekrem njen postupak nije shvatio kao napad, već ju je sa osmehom gledao.
Ljubav je to!

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 22/12/2010 at 16:32

    NOVINARU,NIJE ISTINA!TVRDECI DA JE JACI UVRNUO JOJ JE SAKU NA STA JE SKOCIJA..I SAD IDE VAS DEO,ODVALILA GA JESTE!LOPATA ULUCARSKA TAKO SE TUCE I PO KAFANAMA ,ULICI VIDITE JOJ VILICU I NJUSKU,KRIVE MALE KRATKE NOZICE,PRLJAVA ,LENJA ,BEZ MUZA SA DETETOM IZ INCESTA,AMA NIJE ZA DISKUSIJU!ZA SAT I PO 11 VERMUTA [IZMEDJU DAJ STA DAPA STA JE VAMA,HAOS PRAVI I PO SVETIM USTANOVAMA,GDE POSECUJE ”KOBAJAGI DUHOVNIKE”NJIHOVE GOVORE ZAPISUJE I KOD KUCE UCI NAPAMET!A KAD SE ZAPIJE SA NJIMA….E TE ”SVETE”NOCI STE PROPUSTILI….BILA SAM PRISUTNA ZA VERMUTE,A LICNO SLUSALA OVAJ DRUGI DEO PRICE OD TOG DUHOVNIKA ”POSTENOG I CASNOG COVEKA KOJI DAJE NOVAC NA KAMATU,SIRORINJI”slucajno se zove sava taj “”dobri covek”” 

Ostavite komentar