Farma: Vendi videla svetog Vasilija Ostroškog

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 03 Dec 2010

Vesna Vukelić Vendi je pre pet godina išla u crnogorski manastir Ostrog, gde je doživela jedno posebno iskustvo. Kako kaže, ukazao joj se sveti Vasilije Ostroški.

Folkerka je Bokiju i Jovani opisala ovaj susret, rekavši da je u manastir došla zbog bolova u ruci i leđima koji su potpuno nestali nakon što je videla sveca.

„Bila sam premorena kada sam stigla, pa sam odmah legla. Molim se u sebi i čujem korake, ali kao šumove. I on staje pored mene. Ja kažem u sebi: „Bože, pa on je došao, uvažio me, prepoznao je dobro u meni!“ Prepoznao je u meni nešto zbog čega me je pustio da ga čujem,“ pričala je Vendi Jovani i Bokiju, koji ju je posmatrao poluotvorenih usta.

„Nisam htela da otvaram oči, da ga ne bi povredila, jer to je Božji izaslanik. Stajao je pored mene 20 minuta. Spustio je ruke na mene i osetila sam neku jaku energiju, kao da nešto vrti. To je bio uragan, ne postoji reč kojom mogu to da opišem. Potom sam osetila kao da je nešto iščupao iz mene. Odlazi, i ja čujem kako odlazi. Više nisam ni spavala.“

Reklame

Ostavite komentar