Farma: Zadruga ne odustaje

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Dec 2010

Zadruga je rešila da se osveti farmerima zbog odbijanja zadatka, pa ih je drugu noć za reedom držala budne uz gomilu novih i novih zadataka

Pošto su farmeri prvi put za 97 dana koliko traje Farma, odbili zadatak, producenti su rešili da im za to dobro naplate, pa su nastavili sa pismima i to sve do dva sata ujutru, dajući im najneverovatnije zadatke za to doba noći.

Da podsetimo, zadatak, u kom su farmeri trebali da se podeljeni u dve grupe po sedmoro vežu jedan za drugog je odbijen. Jedini koji je do kraja ostao pri tome da zadatak bude urađen je Marjan Rističević koji se tom svojom odlukom plasirao u finale ovog šoua. Zbog toga su se farmeri naljutili, ali ljutnji tu nije kraj. Preksinoć je zadruga zbog odbijanja zadatka naterala farmeri da spavaju obučeni jerr im je na pet minuta izdavala naređenja, pa su tako farmeri morali da sklone sva ogledala, ćilime i prekrivače iz kuće, što se nastavilo i sinoć.

Ovoga puta zadruga je rešila da farmerima oduzme sve ono št su uspeli da sakriju ili sačuvaju, kako god, pa je jedan od prvih zadataka bio taj da Jovana I zoran Pejić Peja iznesu sva piva koja su bila u špajzu. I tama kada su se ponovo svi opustili, mada se nisu nijednog trenutka spremili i presvukli za spavanje, poučeni prethodnom večeri., od zadruge je stiglo sledeće pismo. Peja, Bata, Baki i Limen dobili su zadatak da sve krevete koji su viša iznesu u pola noći u senik.

I tu igri nije bio kraj. Zadruga je smislila novo zaduženje. Zorana, Jovana i Peja morali su da očiste svinjac. Kada su se vratili u kuću tiglo je pismo, ali umest rečenice: “Dobro obavljen zadatak”, ovaj trio od zadruge je čuo: “Niste dobro obavili zadatak, vratite se nazada na posao”.

Potpuno šokirani novim pravilima, pomalo besni, vratili su e na posao uz komentarisanje i pitanja šta se dešava i zašto ih neko maltretira.

Peja se u jednom trenutku zapitao i zašto zadruga ništa nije dala Benetu da radi, a onda je i havti da neko želi da ih posvađa.

Svakako, najbolje je Merjanu koji je em izuzet iz ovog maltretiranja, em je prvi finalista.

Ostaje nam samo da se zapitamo, šta li je zadruga smislila za večeras?!

Reklame

Ostavite komentar