Farma: Zorana masturbira šest puta na dan a Peja ima mobilni !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Dec 2010

Pevačica priznala da se samozadovoljava na imanju u Lisoviću

Ona je tokom noći sa utorka na sredu u verbalnom duelu s Banetom potvrdila ono što se već šuškalo na imanju.

Iznervirana Katarininim ponašanjem a u nemogućnosti da joj sve saspe u lice, Zorana je napala Baneta.

- Tvoja devojka me mnogo uvredila i moram da ti kažem da je luksuz dozvoliti sebi da budeš s takvim ološem! Mislim da si nadmašio sam sebe, ali moraš da znaš da te neko toliko prljav ne zaslužuje – siktala je i u dahu nastavila:

- Ja ću da masturbiram i šest puta dnevno, ali ne može o tome da priča neko čije usrane gaće možeš da nađeš na svakom ćošku!

Zbunjeni maneken nije želeo da odgovori pripitoj pevačici.

Iako pravila Farme to zabranjuju, kako Kurir saznaje, voditelj ima telefon i novi broj, sa kojeg je već kontaktirao s prijateljima.

Mi smo ga pozvali negde oko jedan sat iza ponoći, u vreme kad nije bilo direktnog prenosa, i odmah nakon prvog zvonjenja veza je uspostavljena. Međutim, umesto odgovora s druge strane, naš poziv je prekinut. Do danas, a prošlo je petnaestak dana, taj broj je ostao nedostupan. Moguće da se uplašio da je provaljen, pa je izvadio karticu.

Ovim našim informacijama u prilog ide Pejin i Limenov razgovor vođen takođe kada publika nije mogla da ih gleda u prenosu.
- Njih dvojica su sedeli u dnevnoj sobi i pušili. Peja je rekao da je glupo da farmeri puše pred kamerama jer je Pink platio veliku kaznu kada je na snagu stupio novi Zakon o zabrani pušenja. Limen ga je pitao kako on zna za to kad ih produkcija nije obavestila. Peja je počeo nešto da mrmlja ne bi li se izvukao iz situacije, ali mu pevač nije poverovao – otkriva naš izvor odlično upoznat s dešavanjima na Farmi.

Možda mu je i ptičica sve to došapnula.

Reklame

Ostavite komentar