Fatmir Nuši izvređao Slađanu Milošević!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 02 Dec 2010

Aleksandra – Slađana Milošević (54) izvređana je u studiju televizije “Avala” posle emisije “Otvoreni studio” u kojoj je gostovala. Incident se dogodio nakon što su se kamere ugasile, a pevačicu je verbalno napao glavni kamerman Fatmir Nuši koji je izvređao Slađanu zbog toga što je u emisiji istakla svoju funkciju u DSS-u čiji je član. Pevačica je bila potpuno i šoku.

- Čim su se kamere ugasile taj čovek je počeo da me vređa na najstrašniji način. Tražila sam da razgovaram sa glavnim i odgovornim urednikom, ali se pojavio samo Mane Šijan, direktor produkcije, koji se složio sa mnom da je ponašanje kamermana bilo neprimereno.

Smatram da u televizijskoj kući koja ima nacionalnu frekvenciju ne sme da postoji takva netolerancija.

Imam pravo da iznosim svoje političko opredeljenje, iako to u ovom konkretno slučaju to nisam učinila – rekla je Slađana za beogradske medije.

U DSS-u, čiji je Slađana Milošević član i predsednik gradskog saveta za kulturu ove stranke iznenađeni su zbog napada na njihovog aktivistu i momentalno su stali u njenu zaštitu.
- Ovo nije prvi put da se Slađana Milošević napada zbog stava i opredeljenja. Uputili smo otvoreno protestno pismo Bojani Lekić i sad čekamo odgovor. U pismu smo između ostalog pitali gospođu Lekić s kojim pravom zaposleni u TV Avala se tako ponašaju.

Televizija snosi odgovornost, posebno što je u pitanju TV kuća koja ima nacionalnu frekvenciju. TV Avala to sebi ne sme da dopusti. Naše televizije ne bi smele da se tako ponašaju, jer svako ima pravo da iskaže svoje opredeljenje.

Slađana Milošević je predsednik gradskog saveta za kulturu DSS i normalno je da je pomenula svoje opredeljenje i program naše stranke vezane za kulture – rekao je za “Vesti” Petar Petković, pi-ar DSS-a.

Bojana Lekić, generalni menadžer televizije Avala smatra da je ponašanje kamermana Nušija nedopustivo i kaže da je već sutradan protiv njega pokrenut postupak zbog povrede radne discipline.
- To što se desilo sa Slađanom Milošević je nedopustiva situacija. Šta znači da kamerman učestvuje u diskusiji. Radi se o povredi radne discipline.

Međutim, kasnije se uspostavilo da se kamerman Nuši i Slađan znaju odranije i da joj se on posle incidenta izvinio, a ona je prihvatila njegovo izvinjenje.

Zato nismo želeli javno da se oglašavamo povodom ovog slučaja. Međutim, odmah smo reagovali, napisali smo pismo i pokrenuli disciplinski postupak protiv kamermana Nušija – rekla je za “Vesti” Bojana Lekić, koja ističe da nije smelo da dođe do ovakve situacije.

Reklame

1 komentar

  1. vojin dimitrijevic said on 03/12/2010 at 15:11

    Da li ce Bojana Lekic da podnese krivicnu prijavu protiv gospodina Fatmira Nusi-a?

Ostavite komentar