Finale Survajvera 5. januara-uživo

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 29 Dec 2010

Avanture poznatih ličnosti u najekstremnijem rijalitiju “Survivor Srbija” ulaze u samu završnicu. Veliko finale emitovaće se u sredu, 5. januara od 21.00, uživo na Prvoj srpskoj televiziji. Tada ćemo dobiti prvog VIP pobednika koji će pored 50.000 evra osvojiti i tutulu “jedini preživeli”.Nakon 30 dana izuzetne borbe, VIP robinzoni su pokazali da mogu da se nose sa svim poteškoćama koje su ih zadesile, glađu, monsunskim kišama, spavanjem na pesku i daskama, nehigijenskim uslovima, meduzama, otrovnim zmijama i insektima. Ipak, najteže od svega je bilo preživeti međuljudske odnose. I ovaj Survajver obeležele su brojne svađe, spletkarenja, ogovaranja pa čak i nepristojne ponude. Nagon za preživljavanjem naterao je VIPovce i na razne nečasne radnje ali kako oni sami kažu, dok ne uđete u tuđe cipele ne treba ni osuđivati.

Našim zvezdama nije bilo lako, zadesile su ih i brojne povrede, lekari su intervenisali svakog dana. Padali su u nesvest od malaksalosti, ali nisu odustajali. U igrama su pokazali izuzetnu borbenost i veštine.

I ove godine, glasovi takmičara i publike će odlučiti ko osvaja novčanu nagradu od 50.000 evra. Od četvrtka, 30. novembra, odmah nakon poslednje epizode linije će biti otvorene za glasove gledalaca. Glasaće ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

U živom celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije i noći odluke, učestvovaće i fanovi Survajvera, gosti iz Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, porodice takmičara i njihovi prijatelji.

Program će prenositi i OBN u Bosni i Hercegovini, TV IN u Crnoj Gori i SITEL u Makedoniji.

Voditelji specijalnog prenosa su Andrija Milošević i Ivan Ivanović.

Reklame

Ostavite komentar