Ideje za novogodišnje modiranje

Izvor: Trojka.rs
Postavljeno 15 Dec 2010

Večito pitanje: Šta obući? Da li kupiti novu haljinu ili prepraviti nešto staro? Da li za novogodišnju žurku obući nešto što inače ne bi smo nikada nosili?

Šta obući? Odogovr je – sve može! Samo treba pustiti mašti na volju i prizvati prazničnu inspiraciju.

Nova godina je vreme kada nas sve uhvati euforija, barem pred sam doček. Ovo je jedna od onih prilika tokom godine, kada svi možemo malo da podivljamo… ili se samo tako obučemo.

Evo nekoliko saveta:

-Obuci svoj oblik

Ako vam je haljina pretesna, ili vam boja haljine ne odgovara, ne morate je obući po svaku jer se posle možete osećati neugodno čitavu noć.

Ove sezone Merilin Monro stil se vraća: lokne, haljina “Merilin” kroja i zlatne nijanse. Ukoliko si mršavica probaj falpper /1920-te fazon: Haljina sa spuštenim strukom. Za visoke devojke dobitna kombinacija: panatalone&top.

- Za one koji ne vole da kupuju odeću za novogišnju noć -od dana do večeri

Dan može da otpočene kežual, u paru helanki i tunici preko, ali ubrzo treba nabaciti štikle, jer ipak ne treba propustiti osećaj novogodišnje euforije. Veći komad nakita i komad lažnog krzna dovoljni su, “nabacite” ih na sebe i spremni ste da blistate.

- Mala crna haljina …i preokret

Mala crna haljina je svakako uvek pogodak, ali probajte da je osvežite nekim detaljem. Naprimer možete staviti crvene rukavice, ili iskombinovati sa nekim detaljem odeće u printu. Nakit uvek može da napravi dobar kontrast.

- Mini suknje

Ove godine svi nose mini suknje. Ali treba paziti kada se mini suknja kombinuje sa štiklama. U odnosu štikla-minjak treba imati mere i izabrati pravu proporciju. Ali najvažnije kod minisuknje su…čarape! Kada se već vidi toliko od vaših nogu, treba izabrati dobre i kvalitetne čarape.

- Novogodišnje cipelice

Modni savetodavci kažu-štikle obavezne! Kakvo god vreme bilo (sneg do kolena) vaša štikla/platforma može biti još veća. Par štikli dovoljan je da svaki autfit pretvori u glamurozan i istakne vašu seksi figuru. Ipak, obratite pažnju na kvalitet potpetice. U novogodišnjoj noći ulice se mogu pretvoriti u klizališta.

Ako već nosite veliku torbu da bi u nju stali šal, kapa, rukavice, možete unutra strpati i male gumene čizme ili ravne cipele za povratak kući.

- Dijamanti za svetlucanje

“Uvek nosi svoje dijamante sa sobom!” glasi modni imerativ za ovu (Novu) godinu.  Ako baš nemate dijamante iz Tifanija, poslužiće i onii sa Zelenjaka (valjda). Caka sa dijamantima i sličnim površinama, je da one ponekad mogu reflektovati svetlost blica, tako da ako vas neko fotka, deo nakita može dati finu boju vašem licu.

(trojka.rs/izvor:fashion telegraph)

Reklame

1 komentar

  1. ssssssssssssssssssssssseeeee said on 05/05/2012 at 15:18

    namestitie letnje konbinacije

Ostavite komentar